Nae Constantin, dezamăgit după eliminarea lui Irobiso: Le-am spus mereu că această luptă cu arbitrii este una inegală

Nae Constantin, dezamăgit după eliminarea lui Irobiso:  Le-am spus mereu că această luptă cu arbitrii este una inegală

Antrenorul celor de la Petrolul Ploiești, Nicolae Constantin, s-a arătat dezamăgit de faptul că atacantul său, Christian Irobiso, a fost eliminat pentru proteste și a anulat, practic, ultima șansă a echipei sale de a mai spera la egalare.

”Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă am fi rămas 11 la 11.  Ne place să ne gândim că am fi avut șansa să egalăm. Odată cu eliminarea lui Irobiso, practic meciul era încheiat. (n.r. - despre gestul lui Irobiso) Asta cu avut voie sa nu, nu știu. Sunt supărat pentru că s-a ajuns unde s-a ajuns. Le-am spus mereu că această luptă cu arbitrii este una inegală. Nu avem voie să spunem nimic. Astea sunt regulile. Eu încerc să mă abțin să vorbesc.

O pauză este oricând bine-venită, mai ales după această serie de două înfrângeri. O să avem câteva zile să ne odihnim bine, apoi să revenim la pregătire cu gândul la următorul meci, cel din Cupă. Trei zile libere vor primi liber, este suficient pentru toată lumea. Cupa este un obiectiv important pentru noi anul acesta.

Nu știu, poate Gabi Tamaș, care a avut o evoluție foarte bună. Nu mă apuc eu să fac propuneri, selecționerul știe cel mai bine. Atâta timp cât ești jucător activ, de ce te-ai retrage?”, a declarat Nicolae Constantin, la finalul partidei cu Farul Constanța.