Hermannstadt 2- 1 Petrolul. Concluzii

Hermannstadt 2- 1 Petrolul. Concluzii

Înfrângerea suferită de Petrolul Ploiești în fața celor de la  Hermannstadt, după autogolul lui Takayuki Seto și un gol marcat de gazde în ultimele secunde ale meciului, nu a fost ușor  digerată de lupi. Pagina de Facebook a formației ploieștene a fost rapid invadată de critici venite din partea mai multor fani ai formației ploieștene, la țintă fiind luați în special tehnicianul Nae Constantin și Takaiuki.

Un lucru nedrept, am spune noi, ținând cont de evoluția formației ploieștene din ultima perioadă.

Probabil, așa cum a susținut și antrenorul Nae Constantin, singura greșeală a jucătorilor a fost că nu au gestionat corect ultimele minute din joc.

Însă, putem susține fără echivoc că Petrolul Ploiești a fost învinsă din cauza unui teren de fotbal total impracticabil.

Astfel, o primă concluzie este aceea că jocul prestat de elevii lui Nae Constantin nu poate fi practicat pe un astfel de teren. Ce strategie ar fi trebuit să adopte tehnicianul este greu de spus.

O altă concluzie ar fi aceea că, în sfârșit, Petrolul Ploiești are forța să întoarcă scorul.

De apreciat este și faptul că formația galben-albastră stă bine și în atac, Irobisho făcând faza ofensivă destul de bine.

Urmează patru meciuri dificile, însă cu siguranță Petrolul Ploiești are forța să lege noi rezultate pozitive, mai ales dacă jucătorii nu vor mai fi nevoiți să joace pe un teren care să se prezinte ca după bombardamente.

Iată și concluziile tehnicianului Nae Constantin în urma înfrângerii suferite de elevii săi:

Nu e ușor să pierzi în felul acesta, dar este vina noastră că s-a ajuns aici. Nu am știut să gestionăm ultimele minute. I-am așteptat să vină peste noi și ne-a costat. S-a oprit seria de victorii. Mi-aș fi dorit să o ducem mai mult, dar ăsta e fotbalul la Liga 1, mult mai bun decât la Liga 2. Nu ne rămâne decât să muncim mai mult și să acumulăm puncte.

Am avut și ceva ghinion, dar nu aș vrea să dăm vina pe teren. Ne trebuia mai mult curaj, mai multă îndrăzneală. Probabil ne trebuia și minte limpede pe final pentru că am avut două situații în care să securizăm acel 1-1, dar nu am fost în stare să luăm niște decizii corecte.

Seto e un jucător cu mare experiență și cred că mai avea puțin și se lăsa de fotbal și nu își dădea autogol. Nu știu dacă și-a mai dat. Imparabil, dar se întâmplă la fotbal. Nu aș vrea să dau vina pe teren. Trebuie noi să facem mai mult”, a declarat Nae Constantin la finalul meciului.