EXCLUSIV! Claudiu Tudor reacționează: Aportul meu la club mă mir că este judecat acum

EXCLUSIV! Claudiu Tudor reacționează: Aportul meu la club mă mir că este judecat acum

Articolul publicat de deprahova.ro, în care am vorbit despre tensiunile apărute în momentul în care  a fost sărbătorită promovarea Petrolului în Liga I  (mai multe amănunte aici), se pare că a fost cu greu digerat de o parte a conducerii clubului ploieștean .

Astfel, la o zi distanță, președintele Costel Lazăr și Ion Cojocaru, reprezentant al fostelor glorii,  l-au pus imediat la zid pe Claudiu Tudor, directorul sportiv al Petrolului Ploiești, într-un interviu publicat de colegii de la GazetaPH pe care îl puteți citi aici.

Asta în contextul în care sursele deprahova.ro ne-au povestit faptul că o mare parte a suporterilor ar dori ca Tudor să preia funcția de președinte al Petrolului Ploiești.

Drept urmare, fiind nevoie de un tablou complet în care să fie ilustrate ultimele evenimente din interiorul clubului  ploieștean, am decis să-i solicităm un punct de vedere lui Claudiu Tudor, atât legat de afirmațiile celor doi reprezentanți ai formației ploieștene, cât și despre zvonurile legate de posibila numirea lui în funcția de președinte .

”Aportul meu la club mă mir că este judecat acum. Sunt uimit de aceste atacuri lansate la adresa mea în contextul în care eu nu am avut nicio ieșire publică în care să vorbesc de unul sau de altul. Ba mai mult, nu mă așteptam! Cel puțin nu mă așteptam la Ion Cojocaru să vorbească atât de ușor despre sume de sute de mii de euro.  Mă așteptam să mă sune înainte să dea acea declarație pentru că el știe foarte bine ce se întâmplă la club și cine a ajutat. Vorbim despre bani pe care i-am scos din buzunar să ajut clubul la greu, în timp ce alții nu cumpărau un bax de apă.

Totodată, observ că s-a uitat rapid faptul că am contribuit la venirea anumitor sponsori și la majoritatea transferurilor. E drept, probabil unii nu stiu toate acestea. E normal să fie așa, mai ales că ei aveau treabă cu Ilie Stan pe la etajul 3, iar eu nu aveam voie sa urc de la parter la etajul 1  la acel moment, ca să glumim.

Iar comentariile despre postul de președinte nu-și au rostul. Nu am venit să iau locul nimănui”, ne-a declarat Claudiu Tudor, care a ținut să precizeze și faptul că ”Mă așteptam la mai multă modestie din partea unora legat de meritele pentru promovare. Suporterii știu, antrenorul Nae Constantin știe , jucătorii știu, lumea fotbalului știe ceea ce a făcut fiecare pentru promovare. Un singur lucru mai vreau să spun, cred că ar trebui să îi atragem pe suporteri alături de club, nu să-i îndepărtăm. Nu vreau să comentez mai mult. Cel puțin nu deocamdată”.