Se anunță o vară tensionată la Petrolul Ploiești

Se anunță o vară tensionată la Petrolul Ploiești

După aproape 9 ani, ploieștenii au ieșit, din nou, în stradă pentru a sărbătorii promovarea Petrolului în Liga I. Totuși, evenimentul nu a fost lipsit de momente pline de tensiune. Asta pentru că, președintele clubului, Costel Lazăr a fost contestat de ultrașii prezenți. Incidentul a avut loc în momentul în care prezentatorul evenimentului l-a chemat pe scena special amenajată în fața Palatului Culturii.


Potrivit surselor deprahova.ro, se pare că motivul care a dus la acel moment tensionat ar fi legat de problemele financiare prin care clubul trece în prezent.
Ba mai mult, se vorbește și despre schimbări care ar putea avea loc la nivelul conducerii clubului, în spațiul public vehiculându-se un nou nume care ar trebui să preia funcția de președinte al Petrolului Ploiești, persoană care de altfel are și susținerea fanilor. Concret, este vorba despre Claudiu Tudor, cel care a susținut financiar Petrolul Ploiești în ultima perioadă.


Într-o altă ordine de idei, în contextul în care se discută despre schimbări la FC Petrolul Ploiești, cel puțin la acest moment, nu putem vorbi despre o revenire a lui Vivi Răchită pe vreo funcție de conducere. Asta pentru că în continuare există contestatari atât în rândul fanilor, cât și al celor care fac parte din forul decizional al clubului.


De altfel, trebuie precizat și faptul că Răchită a anunțat în nenumărate rânduri că el va lua în calcul să revină la Petrolul Ploiești doar în anumite condiții și dacă i se va solicita acest lucru.


Totodată, aceleași surse ne-au povestit că oficialii Petrolului Ploiești sunt pregătiți să poarte noi discuții cu reprezentanții Primăriei Ploiești și ai Consiliului Județean Prahova în vederea unei posibile finanțări care ar venit din partea autorităților locale.