Peluza I Ilie Oană, mesaj dur la adresa conducerii Petrolului Ploiești

Peluza I Ilie Oană, mesaj dur la adresa conducerii Petrolului Ploiești
Suporterii Petrolului Ploiești aflați la Peluza I Ilie Oană au lansat un nou atac dur la adresa conducerii clubului ploieștean. Într-un mesaj postat pe pagina lor de  Facebook, acestia susțin că s-au săturat de oameni falși și cer drept de semnătură pentru Claudiu Tudor și solicită ca întreaga activitate a celor din conducere să fie corectă și transparentă.
 
”Ne-am săturat de oameni falși, vrem alături de noi oameni drepți și loiali ca noi!
Toata lumea știe că noi, suporterii, am avut o mare contribuție la promovare. La insistențele noastre Nae Constantin a fost numit antrenor și Claudiu Tudor director sportiv, fără aportul său financiar situația ar fi fost una foarte neplacută! De asemenea mulțumim domnului Adrian Nistoroiu care le-a oferit prime baieților fără să aștepte ceva în schimb. Acești oameni care au fost lângă noi cu sufletul merită mai multă apreciere, noi îi considerăm parte din familia noastră. Chiar daca banii au fost mai puțini față de anii trecuți când am avut un partener finanțator alături, al cărui nume nici nu vrem să-l aducem in discuție, unitatea și dorința noastră a reușit să triumfe.
Întrebările noastre sunt următoarele: De ce încă mințiți jucătorii? De ce vă bazați pe alți oameni care din pacate nu primesc drepturile si meritele cuvenite?
Consideram ca gloriile echipei trebuie sa deschida ochii și să semnaleze orice neregulă, nu sa tacă din gura ca pana acum. Ceea ce se întampla la club nu este deloc firesc. Ascundeți oare ceva? De ce nu ați reușit să sprijiniți financiar clubul când asta este datoria voastră principala? De ce nu îi oferiți lui Claudiu Tudor dreptul la semnătură? Vă este teama de corectitudinea lui și că va poate strica jocurile?
În concluzie vrem doar ca lucrurile sa mearga bine pentru echipa pe care o iubim, vrem ca fiecare om din conducere si staff sa isi faca treaba din suflet și fara interese. Petrolul Ploiești e o mare familie, nu vom lasa pe nimeni să schimbe asta, niciodata!”, se arată scris pe pagina de Facebook Peluza I Ilie Oana.