Trei copii legitimați la CS Berceni, pe podium la Turneul International de Badminton de la Novi Sad-Serbia

Trei copii legitimați la CS Berceni, pe podium la Turneul International de Badminton de la Novi Sad-Serbia

Un nou motiv de mândrie pentru comuna Berceni, micuța localitate din județul Prahova păstorită de primarul Cosmina Pandele. Trei tineri sportivi legitimați la CS Berceni au reușit, din nou, să se poziţioneze pe podium la Turneul Internaţional de Badminton de la Novi Sad-Serbia.

Echipele de badminton din comuna prahoveană Berceni , antrenate de Adrian Basarabeanu au evoluat, de la an la an, regăsindu-se tot mai sus în competițiile internaționale și punând mica localitate de lângă Ploiești pe harta mondială a acestui sport mult prea puțin practicat, din păcate, la noi în țară.

”Chiar dacă am mai participat la acest turneu în anii anteriori, dat fiind faptul că au participat sportivi din 23 de țări, acesta a fost cel mai puternic eveniment sportiv de acest gen. Din totalul meciurilor pe care sportivii noștri le-au disputat, șapte s au decis în trei seturi, la limită, parte dintre ele finalizându-se noaptea târziu. Tot ce pot să vă spun este că sunt mândru de elevii mei pentru rezultatele obținute. Cu siguranță nu ne vom opri aici, mai ales că avem sprijinul conducerii autorităților locale, iar, în curând, odată cu finalizarea lucărilor de construcție a Complexului Sportiv Berceni, vom avea toate condițiile pentru a face performanță ”, ne- a declarat antrenorul de badminton al CS Berceni, Adrian Basarabeanu.

Astfel, în weekend, copiii de la Clubul Sportiv Comuna Berceni au câștigat, la turneul de la Novi Sad - Serbia, medalii de aur și de argint: medalia de aur la categoria U15 dublu mixt - Luca Pandele/Denisa Muscalu; medalia de aur la categoria U11 simplu băieți - Matei Pandele și medalia de argint la categoria U13 dublu băieți - Matei Pandele/Yurii Lisochkin (Rusia).