Reprezentanții ACS Petrolul 52 vor asociere cu Primăria Ploiești! Se renunță la proiectul privind licitația mărcilor?!

Reprezentanții ACS Petrolul 52 vor asociere cu Primăria Ploiești! Se renunță la proiectul privind licitația mărcilor?!

În urma întâlnirii care a avut loc, ieri, și la care au participat membrii fondatori ai ACS Petrolul 52 Ploiești, primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, reprezentanții Consiliului Local al Muncipiului Ploiești și reprezentanții suporterilor, reprezentanții clubului au formulat și  înaintat, vineri, o scrisoare de intenție către Primăria Municipiului Ploiești.

„După discuțiile de ieri, am trimis, astăzi, o scrisoare de intenție către Primăria Municipiului Ploiești. Sperăm ca toată lumea să subscrie la această inițiativă de colaborare, să își dea mâna și să contribuie la rezolvarea problemelor apărute în această perioadă. Situația este una delicată, pentru că, așa cum se știe, grupul Veolia s-a retras din poziția de partener finanțator. Va rămâne, însă, alături de club din postura de sponsor și așteptăm și alte firme care să vină lângă Petrolul și să contribuie la obiectivele de performanță pe care și le propune clubul nostru”, a precizat președintele Costel Lazăr.

Anunțul vine la o zi după ce pe Consiliul Local Ploiești a fost convocat în ședință extraordinară pentru a dezbate un proiect HCL prin care mărcile ” Petrolul” vor fi scoase la licitație (detalii aici). Nu este exclus ca, în aceste condiții, proiectul să fie retras luni de inițiator.

Conținutul scrisorii de intenție îl puteți lectura în imaginea de mai sus.