Constantin Budescu, anunț important despre accidentarea sa. Când va reveni pe teren

Constantin Budescu, anunț important despre accidentarea sa. Când va reveni pe teren

Constantin Budescu a susținut joi prima conferință de presă în calitate de jucător al Petrolului Ploiești, după mai bine de 11 ani de la ultima apariție în tricoul galben-albastru. Alături de mijlocaș a fost prezent directorul sportiv al clubului, Claudiu Tudor, care a susținut că speră să se bucure împreună cât mai curând la reușitele fotbalistului în vârstă de 33 ani.

”Suntem foarte bucuroși să-l avem alături. Cred că am depus toate eforturile să-l convingem și sper să ne bucurăm împreună de cât mai multe reușite. În primul rând ne dorim să fie el sănătos”, a susținut Claudiu Tudor.
Constantin Budescu a precizat în timpul conferinţei de presă faptul că era pregătit să revină la Petrolul Ploiești cu mult timp în urmă, însă a vrut să vadă cum va evolua starea lui de sănătate.
”Sunt foarte bucuros. Am discutat de ceva timp. Nu mai rămăsese decât să semnăm contractul. (...)O să vin să fac o parte din antrenament alături de echipă, dar mai durează această accidentare. Cum am mai spus sunt bucuros că am revenit și sperăm să facem lucruri frumoase aici. Eu eram decis să revin de foarte mult timp, dar a intervenit această accidentare și a trebuit să aștept un pic pentru că nu știam cum va evolua. Acum sunt bine și am putut să semnez”, a susținut mijlocașul Petrolului, care a ținut să puncteze faptul că ”Sunt invidios pe Tamaș. Se mișcă foarte bine și odată cu înaintarea în vârstă e din ce în ce mai bun. Pentru mine a contat foarte mult că e și el aici și ne ajută foarte mult, dar eu am spus că vin la Petrolul înainte să vină el. Că a venit și el al Petrolul, cu atât mai bine. Sper să jucăm cât mai mult timp împreună. Tamaș se simte foarte bine la Ploiești și toată lumea îl apreciază”.
Budescu a vorbit și despre accidentarea sa, mijlocașul Petrolului susținând că va reintra pe teren cel târziul la sfârșitul lunii septembrie
”Sunt de patru luni accidentat, însă din păcate recuperarea după această accidentare durează mai mult. Cred că voi reveni pe teren la sfârșitul lunii septembrie cel târziu. Eu îmi doresc mai repede, dar nu vreau să risc ceva”, a mai spus Budi.
Constantin Budescu a semnat un angajament cu Petrolul Ploiești valabil pentru următoarele două sezoane.