VIDEO| Andrei Volosevici și-a depus oficial candidatura la Primăria Ploiești: Putem face lucrurile în administraţie numai în echipă şi alături de un Consiliu Judeţean care să fie atent la ceea ce înseamnă Ploieştiul

VIDEO| Andrei Volosevici și-a depus oficial candidatura la Primăria Ploiești: Putem face lucrurile în administraţie numai în echipă şi alături de un Consiliu Judeţean care să fie atent la ceea ce înseamnă Ploieştiul

Andrei Volosevici şi-a depus oficial, miercuri, dosarul de candidatură pentru postul de primar al municipiului Ploieşti. Alături de el a fost prezentă și echipa sa, formată din candidaţii PNL pentru Consiliul Local, aceștia din urmă depunându-și, la rândul lor,  dosarele de candidatură.

 În prezența lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova şi candidatul formaţiunii la preşedinţia Consiliului Judeţean, Volosevici a vorbit despre echipa de consilieri propusă, viziunea sa pentru administraţia locală şi relaţia cu restul partidelor care vor fi reprezentate în forul legislativ local.

Astfel, Volosevici a punctat faptul că administraţia trebuie să coboare din nou "la firul ierbii", printre oameni.

"Privim cu încredere, dar şi foarte serios lucrurile, pentru că, real şi fără un discurs politic,  cred că mult mai greu va fi după alegeri. Putem face lucrurile în administraţie numai în echipă şi alături de un Consiliu Judeţean care să fie atent la ceea ce înseamnă Ploieştiul, evident cel mai important oraş din Prahova, cu tot respectul pentru toată lumea. Primul proiect pe care îl văd este de fapt o modalitate de lucru la Primăria Ploieşti, din punctul meu de vedere s-a terminat cu administraţia făcută la ora 18.30 pe Facebook, evident că vom comunica, dar mergem către administraţia la firul ierbii, pe stradă. Am făcut lucrul ăsta între 2008 şi 2012, a fost un succes, asta este ceea ce trebuie să facem", a declarat candidatul PNL pentru Primăria Ploieşti, Andrei Volosevici.

Legat de echipa sa propusă pentru Consiliul Local, Volosevici a susținut că este formată atât din oameni cu experiență în legislativul ploieștean, cât și din oameni tineri.

 "Avem şi o echipă tânără, şi o echipă cu experienţă. Există consilieri vechi care rămân pe listă, există şi tineri cu care ne mândrim, pot să vă spun de exemplu de Radu Simionescu, care are foarte multe proiecte legate de Primărie, putem vorbi de avocaţi tineri, Vlad Frusina, putem vorbi de oameni cu experienţă. Cel mai important lucru este echipa şi, atenţie, respectul pentru ceilalţi parteneri din Consiliul Local, indiferent de coloratura politică. Cred că este un lucru absolut important, nu un primar facem lucrurile, el împine lucrurile într-o anumită direcţie, Consiliul Local le face posibile", a punctat Andrei Volosevici.

 

În acest moment, Andrei Volosevici este văzut ca fiind favorit detaşat în câștigarea alegerilor locale din 27 septembrie.