Cine este Costin Valentin Stan, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Colceag

Cine este Costin Valentin Stan, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Colceag

Costin Valentin Stan, unul dintre locuitorii activi și implicați în viața socială a localității Colceag, a decis să candideze pentru funcția de primar al localității sub sigla PNL.

”Am 36 ani și sunt de profesie antreprenor. În anul 2007, împreună cu familia, am hotărât să ne stabilim în satul Parepa-Rușani al superbei localități prahovene, Colceag. Aici s-au născut și cei doi copii ai noștri, eveniment care ne-a legat definitiv de aceste meleaguri”, ne-a povestit liberalul.

 Până să ia această decizie importantă, Costin Valentin Stan,  observând că  din ce în ce mai multe probleme ale  locuitorilor sunt trecute pe  lista de așteptare a actualei conduceri a Primăriei Colceag, s-a implicat  în rezolvarea lor alături de câțiva prieteni.

Astfel, la inițiativa sa, a fost format grupul de tineri voluntari ” Tineretul Colceag”. A considerat că este  nevoie de puterea exemplului, pentru ca acest loc pitoresc  pe care el îl numește simplu ”acasă”, să nu se afunde în negura nepăsării autorităților locale.

Cum resursele îi erau limitate, iar problemele localității destul de multe,  Valentin Stan a luat decizia să candideze pentru funcția de primar al comunei Colceag din partea PNL.

”Am decis să mă implic în viața socială a comunei și în spectrul politic local, având speranța și dorința de a dezvolta localitatea. Este nevoie de o viziune liberală pentru a înțelege și a găsi rezolvare nevoilor consătenilor mei și pentru a pune Colceag pe harta localităților în care administrația publică locală lucrează pentru cetățeni. Deoarece comuna Colceag nu este o localitate bogată, principalul meu obiectiv este să o dezvolt prin fonduri externe.

Sunt un om căruia îi place să lucreze în echipă și știu că unul dintre cei mai mari dușmani ai administrației publice locale este timpul, așa că voi avea alături de mine oameni care au experiența necesară și capacitatea de a putea implementa rapid proiecte finanțate cu fonduri europene sau guvernamentale. De altfel, cu siguranță voi avea sprijinul colegului meu, Iulian Dumitrescu, viitorul președinte al Consiliului Județean Prahova. Veți vedea, această echipă a PNL Prahova va schimba imaginea nu doar a localității Colceag, ci și a județului ”, a mai punctat Costin Valentin Stan, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Colceag.