Senatorul Radu Oprea, președintele PSD Ploiești: Ploiestiul este în faliment?

Senatorul Radu Oprea, președintele PSD Ploiești: Ploiestiul este în faliment?
Senatorul Radu Oprea, președintele PSD Ploiești, a lansat marți seară un atac dur la adresa primarului Andrei Volosevici, parlamentarul social democrat susținând că șeful executivului ploieștean duce municipiul spre faliment.
 
”Ploiestiul este în faliment?
Primarul PNL al municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, duce orașul spre faliment. Dintr-un document recent reiese că primăria are un deficit de 271 milioane lei pentru funcționare.
Cum vor resimți ploieștenii catastrofala administrație Volosevici?
Apa caldă și incălzirea pentru iarnă sunt în pericol extrem de mare. Fostul operator Veolia cere în tribunal restanțele pe care Volosevici nu le-a plătit în valoare de 118 milioane de lei. La această sumă se vor adăuga și penalitățile și cheltuielile de judecată. Noul operator, desemnat pe repede înainte, nu a primit nicio plată pentru serviciile prestate în perioada mai-iunie, iar acum amenință că renunță la contract pentru că a fost dus cu vorba în stilul lui Volo. Iarna care vine riscă să prindă Ploieștiul fără operator al sistemului de termie și fără gaze contractate. Lui Andrei Volosevici nu îi pasă pentru că nu face nimic în afara conferințelor de presă unde mai are să dea vina pe extratereștrii pentru incompetența lui.
Despre centrul de radioterapie, anveloparea blocurilor și alte proiecte ratate în postarea viitoare...”, a scris senatorul Radu Oprea, președintele PSD Ploiești pe pagina personală de Facebook.