Senatorul Laura Moagher, noul președinte al PSD Ploiești. PSD Prahova solicită demisia consilierului local George Botez

Senatorul Laura Moagher, noul președinte al PSD Ploiești.  PSD Prahova solicită demisia  consilierului local George Botez

BPJ al Partidului Social Democrat, filiala Prahova, i-a cerut, luni, demisia din partid consilierului local George Botez, unul dintre cei mai vechi membri ai CL Ploiești. Acesta a fost chemat “pentru a oferi explicații cu privire la ieșirile sale publice din ultima perioadă”, PSD Prahova acuzând “poziționările sale politice în dezacord cu restul organizației”. Tot în ședința de luni, BPJ a votat ca senatorul Radu Oprea să fie înlocuit de la șefia PSD Ploiești.

Iată comunicatul de presă emis de PSD Prahova:

 

  1. Primul si cel mai important proiect de pe ordinea de zi a convocarii se refera la construirea noului Spital Municipal de Urgenta Ploiesti, proiect de importanta majora pentru municipiul Ploiesti si ploiesteni. In cadrul sedintei, a fost exprimata sustinerea, in unanimitate, a social-democratilor fata de proiectul initiat de primarul Andrei Volosevici, intrucat oportunitatea realizarii acestui spital, dar si conditiile derularii proiectului nu pot fi puse la indoiala, Banca Mondiala fiind, in calitate de partener, o entitate de prestigiu si un garant al indeplinirii cu succes a celui mai mare proiect din domeniul Sanatatii initiat in ultimii 30 de ani, pentru Ploiesti.
  2. In acelasi context, BPJ a solicitat demisia din partid a lui Sorin George Botez, fiindu-i cerut sa se prezinte in urmatoarea sedinta a Biroului Politic Judetean pentru a oferi explicatii cu privire la iesirile sale publice din ultima perioada si pozitionarile sale politice in dezacord cu restul organizatiei.

 

  1. O alta tema abordata in cadrul intrunirii de astazi a fost cea a revitalizarii filialei PSD Ploiesti, fiind decisa, cu larga majoritate de voturi, numirea doamnei senator Laura Moagher in fruntea organizatiei locale, luandu-se in calcul intreaga sa activitate in cadrul partidului.

 

  1. Suplimentar, a fost abordata si problema furnizarii agentului termic comunitar, un subiect de maxima importanta pentru ploiesteni, fata de care PSD Prahova si-a manifestat, fara echivoc, sustinerea in vederea atingerii unui rezultat favorabil, pentru ca locuitorii municipiului Ploiesti sa nu aiba de suferit in sezonul rece care va urma. Cu aceasta ocazie, a fost reiterata importanta aspectului legal in tot ce inseamna actiuni intreprinse de autoritatile publice locale si gasirea unor solutii viabile, astfel incat colaborarea tuturor partilor implicate sa fie una productiva, pe termen lung si in acord cu legislatia in vigoare.