PSD Prahova: Alianța PNL+USR-PLUS = interese electorale mai presus de principii

PSD Prahova:  Alianța PNL+USR-PLUS = interese electorale mai presus de principii

Psd Prahova a emis un comunicat de presă în care critică noua alianță PNL-USR-PLUS.

Iată comunicatul de presă:

 

Când propaganda, principiile de tip nou și moralitatea în politică rezistă numai până la primul examen electoral, când nimic nu mai contează, doar goana după funcții și frica de un masiv vot de blam, avem de-a face cu alianța de conjunctură PNL-USR Plus. În Prahova și în alte zone din țară.

Când “oamenii noi în politică, de care avem atâta nevoie” (va amintiți șablonul), când aleșii tinerilor, care până mai ieri luptau împotriva penalilor în funcții publice, se așează la coadă pentru a primi chiar sprijinul acestora, asistăm la blatul PNL-USR Plus, construit anume pentru a ajunge la controlul resurselor.

Cu cât acestea sunt mai mari, iar proiectele mai avansate, bătaia pe ciolan nu mai are nici limite, nici logică. Nu mai are importanță, domnilor de la USR-Plus, lista oficială de penali în funcții publice de la PNL Prahova? Nici cea neoficială?

Se dovedește încă o dată că principiile se topesc imediat, atunci când interesele electorale o cer. Știți câtă panică se ascunde în tabăra USR-Plus atunci când devine evident că “dacă nu facem ceva, rămânem iar pe dinafară”?

Ce dacă “tinerii care aduc un suflu nou în politică” le-au mai spus liberalilor că “măsluiesc sondaje pentru a păcăli alegătorii” sau au criticat prestația dezastruoasă a administrațiilor liberale din județul Prahova și a Guvernului Orban în pandemie, ce dacă votează în Parlament cot la cot cu PSD-ul pentru legi cu care se laudă ulterior… Nimic nu mai are importanță când este vorba despre tranzacționarea unui vot în plus, a unui candidat în plus. Iar practica PNL-USR Plus nu face excepție nici în Prahova!

 

Tranzacții pe funcții și pe voturile prahovenilor, aceasta este politica electorală PNL-USR Plus, despre care este corect ca toți prahovenii să știe. Ca să scutim opinia publică de manipulări ulterioare, se impune să precizăm că PSD Prahova nu are nicio problemă cu această alianță și așteptăm cu interes să contorizăm scandalurile ce vor urma!

Problema este că manipularea și minciuna nu pot rămâne fără consecințe.
Iar prima dintre ele este că NE FACEM DATORIA ȘI SPUNEM ADEVĂRUL!