Deputatul Grațiela Gavrilescu solicită măsuri ferme în lupta cu coronavirus: De ce să mai așteptăm? Am văzut ce efecte dezastruoase au avut ezitările guvernului italian

Deputatul Grațiela Gavrilescu solicită măsuri ferme în lupta cu coronavirus: De ce să mai așteptăm? Am văzut ce efecte dezastruoase au avut ezitările guvernului italian

Deputatul Grațiela Gavrilescu, prim-vicepreședintele Partidului Forța Națională, susține că în România trebuie aplicate cât mai rapid măsurile de restricționare a circulație și de control al activităților care favorizează răspândirea virusului pentru ca numărul victimelor să fie cât mai mic.

Parlamentarul a precizat totodată și faptul că o altfel de măsură va ajuta în ceea ce privește reluarea vieții economice și sociale mult mai repede


” De ce să mai așteptăm? Am văzut ce efecte dezastruoase au avut ezitările guvernului italian! Și am văzut și cât de eficiente au fost măsurile de izolare din China.
Sigur, nu ne dorim excesele Chinei, dar efectele carantinei și izolării sunt incontestabile! Cu cât suntem mai fermi și cu cât aplicăm măsurile de restricționare a circulației și de control al activităților care favorizează răspândirea virusului, cu atât vom avea victime mai puține și ne vom putea relua viața economică și socială mai repede!

Zilele trecute, am putut vedea cu toții draftul unui ordin care instituia astfel de măsuri! Să se aplice! Nu o să murim dacă, 14 zile, vom rămâne acasă, în familie!
Dacă o să facem ceea ce, de fapt, ne-am dorit dar mereu am amânat: să ne privim copiii crescând, să ridicăm ochii spre cer, să citim o carte bună, să vedem un film, din fotoliul de acasă, să ne odihnim, să pregătim casa pentru Paști, să vorbim la telefon cu toți prietenii pe care i-am tot amânat... Să ne gândim, în sfârșit, mai întâi de toți și de toate, la ce contează cu adevărat pentru propria noastră viață!

Vom primi Sfintele Sărbători de Paști altfel: cu mai multă credință și speranță în suflet, pentru că, dragii mei, Lumina Învierii ne va aduce, în acest an, semnul iertării și renașterii, de care cu toții avem atâta nevoie!
Dumnezeu ne iubește și nu o să ne lase fără ajutorul Lui nici acum!
Curaj!”, a scris deputatul Grațiela Gavrilescu pe pagina personal de Facebook.