Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Voi susține vaccinarea, dar nu voi fi de acord cu obligativitatea ori cu vaccinarea forțată

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Voi susține vaccinarea, dar nu voi fi de acord cu obligativitatea ori cu vaccinarea forțată

Deputatul Bogdan Toader,  președintele PSD Prahova, a anunțat prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook faptul că va susține vaccinarea, că nu se va dezice de acest lucru, dar nu va fi de acord cu obligativitatea ori cu vaccinarea forțată.

Liderul social-democraților prahoveni este de părere că o astfel de măsură luată în rândul angajaților din sistemul  medical, în condițiile în care există un deficit destul de mare de personalul medical, reprezintă o altă încercare dezastruoasă a celor de la guvernare.

Bogdan Toader, președinte PSD Prahova: Vaccinarea trebuie să rămână o decizie proprie, a fiecărui român

”Premierul demis, Florin Cîțu, a anunțat că vrea să fie introdusă o lege prin care personalul medical, și nu numai, să fie obligat să se vaccineze. Ca și reprezentant al Partidului Social Democrat în Parlamentului României voi susține vaccinarea, nu mă voi dezice de acest lucru, dar nu voi fi de acord cu obligativitatea ori cu vaccinarea forțată.

Personal, consider că vaccinarea trebuie să rămână o decizie proprie, a fiecărui român. Este un drept fundamental. Din păcate, situația din țară este una foarte dificilă, iar Guvernul Cîțu este responsabil de tot dezastrul din sistemul sanitar‼️

Urmăreşte pagina de Facebook „Deprahova.ro” !

Să obligi angajații din sistemul medical să se vaccineze, în condițiile în care avem un deficit destul de mare de personal medical, reprezintă o altă încercare #dezastruoasă a celor de la guvernare.

De asemenea, sunt de părere că avem nevoie de măsuri de protecție, testările făcute în masă pot reprezenta o soluție, dar trebuie făcute pe cheltuiala statului, nicidecum din banii cetățenilor!

Românii au nevoie de măsuri plauzibile și de sprijinul statului, de asemenea este nevoie să se consolideze încrederea dintre cetățeni și autoritățile statului, dar deciziile impuse de către Guvernul Demis nu face altceva decât să agraveze și mai mult situația din țară”, a scris deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Scandal la UPU Ploiești. Fratele unui pacient internat în ATI COVID a spart ușa de acces

Ploieștenii, verificați dacă respectă restricțiile. Acțiune cu zeci de polițiști și jandarmi

Tratamente COVID. Lista cu 10 medicamente publicată de Comisia Europeană

VIDEO Proiect unic în Prahova, implementat la Colceag. Primarul Valentin Stan: Vorbim de iluminat public, vorbim despre siguranța cetățeanului