Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Guvernul Dezastrului a atins noi recorduri negative

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Guvernul Dezastrului a atins noi recorduri negative

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, susține că Guvernul PNL-USR-UDMR a dus țara în haos, în contextul în care economia țării atinge noi recorduri negative. În acest context, social democratul prahovean a catalogat executivul ca fiind Guvernul Dezastrului. 

Iată ce a scris deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook

Guvernul Dezastrului, așa cum este caracterizată conducerea demisă a țării, a dovedit că este foarte pricepută în stabilirea de recorduri. Din păcate pentru români și pentru economia țării, acestea sunt doar recorduri negative.

Astfel, programul #RomâniaEșuată, având sigla PNL-USR-UDMR, a devenit celebru pentru următoarele rezultate:

-Prețurile la utilități, în special la energie, au început să ”BUBUIE”! Țara noastră se află pe primul loc în Europa la creșterea prețurilor la energie, situația fiind fără precedent, ținând cont că aproximativ 40% dintre gospodării nu își mai pot achita facturile;

 Urmăreşte pagina de Facebook „Deprahova.ro” !

-Când spui Guvern PNL-USR-UDMR, spui de fapt INFLAȚIE! Din nefericire pentru buzunarele românilor, nu și al guvernanților, rata inflației a țării, din ultimii ani, a dus la o scădere a puterii de cumpărare de aproape 14%.

-Premierul demis, Florin Cîțu, este un fan declarat al împrumuturilor. Astfel, în cei 2 ani de guvernare, țara noastră s-a îndatorat cu 57 miliarde de euro. Câte generații vor plăti pentru aceste îndatoriri

-Deficitul comercial al României a atins un nivel incredibil de 14,6 miliarde de euro. Și asta numai în 8 luni de zile!

-Chiar dacă am enumerat doar câteva dintre recordurile negative ale guvernării PNL-USR-UDMR, cred că cel mai important record atins de către aceștia este cel al INCOMPETENȚEI, un record imposibil de atins.

 

CITEȘTE ȘI: 

Parlamentarii PSD Prahova solicită plafonarea temporară a preţurilor la energie

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Cât îi mai umiliți pe români?