Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Cât îi mai umiliți pe români?

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Cât îi mai umiliți pe români?
Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a lansat în mediul online un atac dur la adresa parlamentarilor PNL și USR și a Guvernului României. Social-democratul susține că proiectul de lege propus de pardiul din care face parte și care se referă la plafonarea URGENTĂ a prețurilor la energie electrică și gaze naturale este singura variantă prin care consumatorii vulnerabili pot fi ajutați. Toader a precizat că românii sunt umiliți prin faptul că sunt puși să ”cerșească și să completeze un formular de 14 pagini pentru a primi un ajutor mizerabil pentru facturile la energie”.
 
”Cât îi mai umiliți pe români?
Voi știți ce înseamnă consumator vulnerabil, măscăricilor fără pic de scrupule?
Înseamnă bătrâna de la țară cu pensie minimă!
Înseamnă familiile cu mulți copii și cu un singur salariu, și acela minim pe economie!
Înseamnă salariații care se chinuie să trăiască cu veniturile pe care voi nu vreți să le majorați!
Înseamnă seniorii cărora voi nu le-ați crescut pensiile!
Cum vă permiteți să înjosiți atâtea milioane de români, punându-i să cerșească și să completeze un formular de 14 pagini pentru a primi un ajutor mizerabil pentru facturile la energie?
Singura variantă reală este cea propusă de PSD, de plafonare a prețurilor!
Fără umilințe, fără birocrație, fără formulare imposibil de completat!”, a scris deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.
 
Într-o altă postare, deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, anunța că Partidul Social Democrat introduce în Parlamentul României o propunere legislativă pentru plafonarea URGENTĂ a prețurilor la energie electrică și gaze naturale: