Conducerea PSD Prahova va depune plângeri penale împotriva lui Florin Cîțu: Nu v-a ajuns ce ați făcut din țara asta, nemernicilor?

Conducerea PSD Prahova va depune plângeri penale împotriva lui Florin Cîțu: Nu v-a ajuns ce ați făcut din țara asta, nemernicilor?

Conducerea PSD Prahova reclamă faptul că Guvernul a alocat bani din fondul de rezervă, miercuri, pe criterii politice. În aceste condiții au fost avantajați făţiş primarii liberali, social-democraţii prahoveni susţinând că aceste fonduri reprezintă, practic, "recompensa" pentru voturile de la alegerile interne din PNL şi promit că vor face plângeri penale.

Deputatul Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, şi senatorul Radu Oprea, președintele PSD Ploiești, au comentat repartizarea de fonduri făcută miercuri după-amiază prin hotărâre de Guvern. Cei doi au reclamat că aceasta avantajează în mod evident localităţile conduse de primari liberali, reversul medaliei fiind că, implicit, dezavantajează alte milioane de români, din alte localităţi.

”Cîțule, penal ai fost, penal ai rămas!
Cîțu și Vlășceanu au plătit aseară prețul pentru votul primarilor PNL la Congresul care i-a ales în funcții înalte.
Fapta penală este acum consumată. Cercul însă se va închide cu plângerile penale pe care PSD le va face celor care au condamnat mai mult de jumătate din comunitățile locale ale României la frig și întuneric.
HG-ul infam alocă de 8 - 10 ori mai puțin bani comunităților conduse de primari PSD, decât localităților PNL. Nevoile cetățenilor sunt aceleași, de aceea nedreptatea este imensă. O vom ataca în contencios administrativ.
Cîțu se transformă pe zi ce trece într-un cadavru politic, indiferent de eforturile de neînțeles ale președintelui Iohannis de a-l resuscita”, a susținut senatorul Radu Oprea.

De altfel, preşedintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, reclamă într-un mesaj publicat joi pe pagina oficială de Facebook că guvernanţii au tratat bugetul naţional ca "bugetul PNL", lăsând alocări minime, în unele cazuri de ordinul câtorva zeci de mii de lei, către localităţile cu primari social-democraţi.

"Nu v-a ajuns ce ați făcut din țara asta, nemernicilor? Distrugeți totul în cale, fără nicio urmă de rușine! Ce v-au făcut românii? Cât de mult puteți urî milioane de oameni, împărțind banii din fondul de rezervă bugetară EXCLUSIV pe criterii politice? Este bugetul ROMÂNIEI, nu bugetul PNL! Trimiteți în faliment comunități întregi, doar pentru că sunt conduse de primari social-democrați și pentru că nu i-au vrut, la alegeri, pe oamenii voștri!

Veți plăti pentru toate ticăloșiile voastre!", a scris Bogdan Toader.