Cine este Rodica Cioc, candidatul PMP Prahova pentru Camera Deputaților

Cine este Rodica Cioc, candidatul PMP Prahova pentru Camera Deputaților

Rodica Cioc, candidat din partea PMP Prahova pentru Camera Deputaților, este din Boldești-Scăieni și până în prezent nu a ocupat niciodată funcții publice. Are de 49 de ani, doi copii și este de profesie economist. Ca și ceilalți candidați din echipa PMP-Prahova, își propune să fie vocea oamenilor din județ în Parlament.

Iată comunicatul de presă emis de PMP Prahova:

 MIȘCĂM ROMÂNIA!

PRAHOVENI CA TINE, CARE ȚIN CU TINE

RODICA CIOC – deputatul tău

O doamnă din Boldești-Scăeni care nu a mai ocupat niciodată funcții publice. Are 49 de ani, doi copii și este de profesie economist. Ca și ceilalți candidați din echipa PMP-Prahova, își propune să fie vocea oamenilor din județ în Parlament.

„Provin din mediul privat, am propria firmă de contabilitate, deci sunt un om cu picioarele pe pământ, mereu în contact cu realitățile prahovenilor. Oamenii vor ca vocea lor să fie auzită și respectată”.

Venim în fața oamenilor cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul unei mari părți a celor din comunitățile în care trăiesc. Candidații noștri sunt oameni buni, competenți, cinstiți, care țin la localitatea lor, la județul lor, la România. Sunt prahoveni ca tine, care țin cu tine.