Cine este Mihai Dragomir, candidatul PMP Prahova pentru Camera Deputaților

Cine este Mihai Dragomir, candidatul PMP Prahova pentru Camera Deputaților

Mihai Severian Dragomir, candidat din partea PMP Prahova pentru Camera Deputaților, este ploieștean și are de 41 de ani. De profesie inginer zootehnist, cu o vastă experiență în domeniul agri-business-ului, acesta s-a specializat pe zona fondurilor europene destinate agriculturii, fiind, timp de 2 ani, directorul Oficiului pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (OFIR) Prahova.

Iată comunicatul de presă emis de PMP Prahova:

 

MIȘCĂM ROMÂNIA!

PRAHOVENI CA TINE, CARE ȚIN CU TINE

MIHAI SEVERIAN DRAGOMIR – deputatul tău

Ploieștean în vârstă de 41 de ani, de profesie inginer zootehnist, cu o vastă experiență în domeniul agri-business-ului. S-a specializat pe zona fondurilor europene destinate agriculturii, fiind, timp de 2 ani, directorul Oficiului pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (OFIR) Prahova.

„Fermierul român este unul dintre cei mai competitivi din lume. Datoria noastră este să-l ajutăm să-și valorifice potențialul personal și al țării. Din Parlament, mă voi bate pentru acest lucru”.

Venim în fața oamenilor cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul unei mari părți a celor din comunitățile în care trăiesc. Candidații noștri sunt oameni buni, competenți, cinstiți, care țin la localitatea lor, la județul lor, la România. Sunt prahoveni ca tine, care țin cu tine.