Bogdant Toader, președintele PSD Prahova, despre lupta Primăria Ploiești: : Noi suntem Real Madrid. Noi întotdeauna mergem să câștigăm.

Bogdant Toader, președintele PSD Prahova, despre lupta Primăria Ploiești: : Noi suntem Real Madrid. Noi întotdeauna mergem să câștigăm.

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre alegerile locale pentru funcția de primar al Ploieștiului. Legat de șansele pe care PSD le are de a câștiga lupta pentru fotoliul de primar al municipiului reședință de județ, liderul social-democraților prahoveni a susținut faptul că PSD este ca Real Madrid și că întotdeauna va intra într-o cursă electorală  cu o persoană cu care o poate câștiga.

 

”Nu știu cum analizați dumneavoastră situația, dar mi se pare normal să ne raportăm la cetățean și să vedem exact cum evaluează cetățeanul o posibilă candidatură. E normal să ne bazăm pe un sondaj atunci când luăm o astfel de decizie, eu spun foarte importantă, pentru că Ploieștiul este important, iar organizația din Ploiești trebuie să vină cu o propunere foarte, foarte bună. M-ați întrebat dacă ne dorim sau cum evaluăm șansele de a câștiga Ploieștiul, cred că am mai spus într-o conferință de presă: Noi suntem Real Madrid. Noi întotdeauna mergem să câștigăm. Noi nu intrăm să ieșim pe locul doi. Noi mergem într-o competiție cu gândul de a câștiga acea competiție și tocmai de aceea ne dorim să oferim ploieștenilor un candidat pe care să-l aprecieze și căruia să-i acorde încrederea. De asemenea, vrem și o echipă alături de acel candidat. Este ceea ce ne propunem și analizăm foarte bine situația” , a susținut Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Legat de persoanele intrate în cursa privind candidatura pentru funcția de primar al Ploieștiului, Toader a precizat că lupta se dă între viceprimarul Cristian Ganea și senatorul Radu Oprea.

 

”Persoanele rămase în cursă sunt domnul viceprimar Cristi Ganea și domnul senator Radu Oprea. Avem doi oameni foarte buni pentru a ocupa funcția de primar al Ploieștiului”, a mai precizat Toader.