Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Pachetul de măsuri sociale cu care PSD merge la negocierile pentru potențiala guvernare

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Pachetul de măsuri sociale cu care PSD merge la negocierile pentru potențiala guvernare
Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a prezentat prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, pachetele de măsuri sociale cu care social-democrații  merg la negocierile pentru potențiala guvernare. Concret, vorbim despre condițiile PSD pentru a intra la guvernare.
 Printre măsurile susținute de Partidul Social Democra se numără creșterea alocațiilor, creșterea salariului minim pe economie și creșterea pensiilor.
 
”Eliminarea inechităților sociale este la fel de importantă pentru Partidul Social Democrat precum este și stabilizarea situației critice din sănătate.
Pachetul de măsuri sociale cu care PSD merge la negocierile pentru potențiala guvernare, mai exact condițiile PSD pentru a intra la guvernare sunt:
- Creșterea alocațiilor,
- Creșterea salariului minim,
- Creșterea pensiilor.
Sunt măsuri esențiale pentru menținerea puterii de cumpărare a românilor după un an de scumpiri record!
În vederea îndeplinirii acestor măsuri trebuie să mărim veniturile bugetului statului. Câteva din soluțiile propuse ar fi:
- creșterea gradului de colectare a taxelor, România aflându-se la acest capitol pe ultimul loc la nivelul Uniunii Europene. Un lucru pe care este absolut necesar să îl corectăm!
- combaterea evaziunii fiscale.
Soluțiile PSD vin în continuarea pachetului de sprijin pentru cei afectați de explozia prețurilor la încălzire, prin plafonarea tarifelor la energie și gaze. Fiindcă prioritatea noastră este bunăstarea românilor și combaterea inegalităților sociale!”, a precizat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.
 
Citește și: