Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Ministrul Dezastrului din Sănătate, Vlad Voiculescu, rămâne pe funcție! Este incredibil ce se întâmplă!

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Ministrul Dezastrului din Sănătate, Vlad Voiculescu, rămâne pe funcție! Este incredibil ce se întâmplă!
Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a reacționat dur în urma ultimelor evenimente dureroase care au avut loc în spitalele din București.
 
Liderul social-democraților prahoveni i-a solicitat demisia lui Vlad Voiculescu, Toader considerând că acesta este ”ministrul Dezastrului Sănătății”.
 
”Încrengătura incompetenților merge mai departe!
Ministrul Dezastrului din Sănătate, Vlad Voiculescu, rămâne pe funcție.
În ciuda nemulțumirilor din rândul populației.
În ciuda strigătelor de disperare ale bolnavilor evacuați în toiul nopții din spitale.
Chiar și în pofida vocilor din PNL care îi voiau capul celui mai slab ministru al Sănătății din istoria recentă a României!
Liberalii cer doar în public demisii și onoare. De fapt, o mână o spală pe alta în coaliția PNL-USR-Plus-UDMR!
Tocmai de aceea, Partidul Social Democrat va depune o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății! Un nou semnal prin care cerem ca Voiculescu să plece de la conducerea Ministerului Sănătății!
PS: Prioritatea Coaliției este, la această oră, împărțirea funcțiilor de directori de la TVR și Radio România Actualități”,a scris Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.
 
Liderul social democraților prahoveni este de părere că este inadmisibil faptul că Vlad Voiculescu nu a fost demis în urma incidentului neplăcut de la Spitalul Victor Babeș, în care trei pacienți au murit din cauza unei defecțiuni la instalația de oxigen.

”Piatra Neamț.

Balș.

Foișor.

Babeș.

Ce urmează?
Este incredibil ce se întâmplă!
Vlad Voiculescu trebuie să plece.”, a mai scris deputatul Bogdan Toader pe pagina personală de Facebook.