Bogdan Toader, președintele PSD Prahova:Mă bucur că sunt continuate proiectele pe care le-am inițiat, alături de fosta echipă de la Consiliul Județean Prahova!

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova:Mă bucur că sunt continuate proiectele pe care le-am inițiat, alături de fosta echipă de la Consiliul Județean Prahova!
Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a lansat un mesaj către actuala conducere a Consiliului Județean în care susține că speră să se concretizeze toate proiectele demarate de acesta în perioada în care era la conducerea executivului județean, făcând referire la proiectul destinat achiziției de aparatură medicală pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești, pe fonduri europene.  Toader a mai precizat că nu ne putem permite să renunțăm la fonduri europene pentru care s-a obținut finanțare sau care se află acum în evaluare, cum este și cazul de față.
 
Iată postarea pe Facebook a președintelui PSD Prahova, Bogdan Toader:
 
Mă bucur că sunt continuate proiectele pe care le-am inițiat, alături de fosta echipă de la Consiliul Județean Prahova!
🔵 Proiectul destinat achiziției de aparatură medicală pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești, pe fonduri europene, a fost demarat în primăvara anului trecut. La finalul lunii aprilie 2020, în unanimitate, consilierii județeni din toate partidele au aprobat pregătirea și promovarea proiectului finanțat prin POIM.
🔵 Documentația a fost elaborată ulterior de funcționarii Direcției Proiecte cu Finanțare Externă și a fost depusă pe 21 septembrie 2020. Acum se află încă în evaluare.
🔵 Constat că se merge înainte cu acest proiect și, ieri, consilierii județeni – inclusiv colegii de la PSD Prahova – au aprobat câteva modificări, așa cum se întâmplă deseori cu dosarele înaintate de autoritățile publice atunci când se solicită finanțare europeană pentru diferite obiective de investiții.
🔵 Sper să se concretizeze toate proiectele demarate anul trecut! Nu ne putem permite să renunțăm la fonduri europene pentru care s-a obținut finanțare sau care se află acum în evaluare, cum este și cazul de față.