Andrei Volosevici, atac dur la adresa conducerii Spitalului de Pediatrie Ploiești

Andrei Volosevici, atac dur la adresa conducerii Spitalului de Pediatrie Ploiești

 Fostul primar al Ploieștiului, Andrei Volosevici, a lansat joi un atac dur la adresa conducerii Spitalului de Pediatrie, după ce au trecut aproape două luni de când Consiliul Local a alocat fonduri pentru ca spitalul să achiziționeze un aparat de testare pentru coronavirus, dar achiziția nu a fost făcută.

Astfel, fostul edil a criticat dur lipsa de reacție a directorului unității spitalicești pediatrice pe care a avut-o în plină criză epidemiologică de coronavirus.

Practic, în data de 24 martie, Consiliul Local Ploiești a alocat 400.000 de lei Spitalului de Pediatrie pentru achiziția unui aparat Real-Time PCR, dar nici până în ziua de astăzi unitatea spitalicească nu a definitivat achiziția, spune Andrei Volosevici.

 

“Ca la Ploiești!

Pe data de 16 martie 2020, în România a fost decretată stare de urgență pentru combaterea răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2 pe teritoriul țării noastre.
Pe 24 martie a fost aprobată Hotărârea de Consiliu Local prin care s-a alocat suma de 400 mii lei pentru achiziționarea unui aparat Real-Time PCR, pentru depistarea noului coronavirus.

Pe 6 aprilie eram anunțați ca la Spitalul de Pediatrie există procedura în derulare pentru achiziționarea unui aparat Real-Time PCR.

MÂINE, 15 mai 2020, vom ieși din starea de urgență, iar la Spitalul de Pediatrie Ploiești nu se fac teste pentru depistarea SARS-COV-2.

Rușine!

Vă simțiți bine, domnule director al Spitalului de Pediatrie? Dar dumneavoastră, stimați membri ai Consiliului de administrație?

În rest, la nivel declarativ, toți decidenții din administrația locală ploieșteană s-au spetit pentru protejarea sănătății noastre…”, a scris Andrei Volosevici pe facebook.