PAMFLET| UIMITOR! S-a întâmplat la aproximativ cinci decenii de la primii pași pe lună! Consilierul Botez a descoperit strada pe care locuiește

PAMFLET| UIMITOR! S-a întâmplat la aproximativ cinci decenii de la primii pași pe lună! Consilierul Botez a descoperit strada pe care locuiește

La aproximativ 51 de ani de la prima aventură spațială în care Neil Armstrong a fost primul om care a păşit pe lună, un alt eveniment de importanță globală s-a produs zilele acestea! Ciudat sau nu, evenimentul nu s-a petrecut în spațiu, ci pe o stradă din Ploiești. Luând exemplul lui Neil Armstrong,  consilierul local Sorin George Botez și-a făcut curaj și a pășit pentru prima dată pe străzile din oraș. Totuși, neavând experiența și încumetarea marelui astronaut, Botez s-a rezumat în a face cam zece pași pe strada unde locuieşte. Astfel, a descoperit atât nenumărate obiecte neidentificate până atunci, cât și alte zone neexplorate.

Spre exemplu, alesul local a descoperit un copac și niște tufe de 1,5 metri care se aflau la mai puțin de  zece metri de casa lui, dar și că în zonă există un trotuar, însă este mult prea îngust pentru ca pietonii să poată circula pe el.

”Ieri, în mod întâmplător sau nu, fiind mai nou un adept al mersului pe jos, am avut nefericita experiență să merg pe jos pe strada pe care locuiesc. O stradă centrală, care este intens circulată și unde, numai dacă nu vrei, nu vezi anumite lucruri. Am constatat că pe trotuar există tufe crescute de aproximativ un metru și jumătate, care vin să blocheze traficul pietonilor. Există trotuare care efectiv nu pot fi folosite. Am văzut copii, femei cu cărucioare, mame care se chinuiau efectiv să circule pe carosabil, în condițiile în care trotuarul era nefuncțional. Știu că acest lucru se întâmplă și pe alte străzi”, a povestit consilierul local George Botez.

Uimit de descoperirile făcute, Botez a luat decizia ca această experiență să nu fie singura de acest gen. El a promis că va explora și alte străzi adiacente locuinței sale și că personal va anunța turnul de control din Primăria Ploiești pentru ca cercetătorii conduși de primarul Andrei Volosevici să studieze marile descoperiri și, cine știe, poate rezultatele vor duce la dezvoltarea municipiului Ploiești. 

 

Cu toate că declarația este reală, acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare