PAMFLET| Moment de sinceritate al primarului Dobre: Eu doar am vrut să țin scaunul cald pentru Andrei Volosevici. Nu am vrut să fiu primar

PAMFLET| Moment de sinceritate al primarului Dobre: Eu doar am vrut să țin scaunul cald pentru Andrei Volosevici. Nu am vrut să fiu primar

Șoc și groază la etajul  7 al Primăriei Ploiești! După aproximativ patru ani în care s-a aflat sub teroarea PSD, primarul Adrian Dobre a dezvăluit în cadrul unui cerc restrâns motivul pentru care a acceptat să ducă la bun sfârșit mandatul de primar.

Potrivit unor surse din rândul administrației publice locale, momentul de sinceritate și de luciditate al edilului a avut loc la scurt timp după ce consilierul său pe probleme administrative, Eugen Prună,  a dat buzna peste el în birou pentru a-i da o veste cu adevărat importantă: Andrei Volosevici este nevinovat!

”Șefu`, șefu`, permiteţi-mi să raportez!”, a spus Prună în timp ce își trăgea sufletul după ce a intrat val-vârtej în biroul lui Dobre.

”Andrei este nevinovat, șefu`! Este nevinovat! Am aici sentința!”, a continuat Prună urlând către șeful său și nemaiținând cont că în birou se aflau mai multe persoane.

În acel moment toată lumea a încremenit, iar la scurt timp toate privirile au fost ațintite către primarul Dobre.

Cu ochii înlăcrimați, de ce, sursele noastre nu au știut să ne spună, edilul a avut un moment de sinceritate față de apropiații săi.

 

”Vă spun acum, că a sosit momentul adevărului! Eu nu am vrut să fiu niciodată  primar al Ploieștiului!Nu am știut și nu știu ce trebuie să fac.   De ce credeți că l-am lăsat pe Eugen să ia toate deciziile?  De ce credeți că toți angajații discută cu el, ci nu cu mine? Am vrut să am lângă mine o mână de fier, un om bine informat care să fie primarul din umbră. Eu doar am vrut să țin scaunul cald pentru Andrei și să fiu sigur că niciun PSD-ist nu se va mai apropia de acest birou ”, s-a destăinuit Adrian Dobre apropiaților săi.

 

 

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare