Au fost confirmate nouă cazuri de coronavirus în rândul trustului Intact Media Group

Au fost confirmate nouă cazuri de coronavirus în rândul trustului Intact Media Group

Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3, a anunţat, joi seară, faptul că la postul Antena 1 au fost înregistrate 9 cazuri confirmate de Covid-19. Vestea vine în contextul în care cu doar o zi în urmă, cântăreţul Marcel Pavel, colaborator frecvent la Antene, fusese confirmat ca infectat cu noul coronavirus şi internat la Institutul „Matei Balş”.

Cum Marcel Pavel participa la filmările din cadrul unui show de la Antena 1, toate persoanele venite în contact cu el au fost testate pentru Covid-19.

Rezultatul a fost că 9 persoane aveau să fie confirmate ca infectate cu noul coronavirus. Totodată, filmările la emisiunea respectivă au fost deocamdată sistate.

"Ştirea acestei zile este legată de o serie de vedete care au fost testate pozitiv. Mai mult decât atât, în cazul lui Marcel Pavel lucrurile sunt un pic mai complicate. Acolo a fost vorba despre o dublă pneumonie şi nu s-a înţeles foarte exact.

Marcel nu avea de unde să ştie despre ce e vorba. A fost la medic şi nu şi-a dat seama că de fapt e vorba de coronavirus. Cum s-a manifestat infecţia în ceea ce-l priveşte - ca o dublă pneumonie, ceva foarte neplăcut, foarte greu de dus [...]

Cert este că a fost testat şi, cum se întâmplă de cele mai multe ori, se dau contacţii sunt testate şi alte persoane. [...] Antena 1 a luat măsuri foarte-foarte stricte pe perioada aceasta a pandemiei, toate măsurile pentru a-i proteja pe toţi cei din echipă. Cu toate astea, infecţia s-a produs, sunt mai multe persoane care s-au infectat. Dintre toate cele care au fost testate, 9 sunt pozitive", a afirmat Gâdea.

Reamintim că, în seara zilei de 17 iunie, artistul Marcel Pavel a fost transportat de urgenţă la „Matei Balş cu izoletă, după ce a fost confirmat ca infectat cu noul coronavirus. Pavel crezuse iniţial că e vorba de o răceală luată în timpul filmărilor, dar rezultatul testelor pentru Covid-19 avea să fie pozitiv.