Idei de mesaje cu urări de Sfânta Maria - Nașterea Maicii Domnului

Idei de mesaje cu urări de Sfânta Maria - Nașterea Maicii Domnului

La 8 septembrie, creştin-ortodocşii sărbătoresc Naşterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică. Sfânta Maria este chipul bunătăţii şi al harului lui Dumnezeu, fiica drepţilor Ioachim și Ana şi mama lui Iisus. Sfânta Maria Mică este cea mai mare sărbătoare a toamnei, prima din cursul anului bisericesc, început de la 1 septembrie. Sfânta Maria Mică se sărbătorește atât în biserica ortodoxă, cât și în cea catolică.

Iată câteva idei de mesaje pentru cei care poartă numele Maria sau Marian

 

Mesaje Sfânta Maria E ziua ta, Maria/Maian, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine și la fel de gingaș. La mulți, ani!

Ca o lumina caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viaţa mea şi mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând şi mai înţelegător, întocmai că Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi. Mulţumesc că mă călăuzeşti şi că ai grijă de mine!

Cel mai frumos la mulți ani îl transmit celui mai frumos nume, Maria! Suntem mai mult decât cele mai bune prietene, suntem suflete gemene, iar ziua ta o simt că și cum ar fi a mea! La Mulți Ani!

De ziua numelui tău, m-am gândit să-ți fac cel mai frumos cadou din lume. Dar apoi mi-am dat seama că nu este posibil, pentru că tu însăţi ești cel mai frumos cadou din lume. La mulţi ani!

Maria/Marian! Da, tu! Eşti dat/dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

Am vrut doar să fiu primul care-ți urează la mulți ani de ziua numelui tău, ca să mă simt superior în faţa celorlalţi urători. Așa că, la mulți ani!

Mă înțelegi așa cum nu o mai face nimeni și îți mulțumesc pentru că mă asculți de fiecare dată. Sunt norocos/norocoasă că ești prietenul/prietena mea cea mai bună! La mulți

Urări de La Mulţi Ani de Sf. Maria 

Îngerii să-şi călăuzească paşii, iar Sfântă Fecioară să-ți lumineze drumul în viață.

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

Multă sănătate, belşug şi fericire îţi doresc de Sfânta Maria, la mulţi ani!

Cele mai ambiţioase dorinţe să ţi se împlinească, cele mai norocoase momente să te “lovească” şi cele mai dragi persoane să te însoţească, mereu! La mulţi ani şi multă sănătate!

De ziua numelui tău, Sfânta Maria să-ţi lumineze calea, să te protejeze şi să te călăuzească spre o viaţă mai bună! La mulţi ani!

Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

De Sfânta Maria, îţi urez la mulți ani ţie, o persoană inteligentă, superbă, amuzantă și care îmi amintește foarte mult de mine! De la o fată extraordinară la alta! La mulţi ani, Maria, să ai viaţa cât veşnicia, bani cât trezoreria şi să petreci cu toată energia!

La mulţi ani, Maria, să ai viaţa cât veşnicia, bani cât trezoreria şi să petreci cu toată energia!

sursa:libertatea.ro