OFICIAL! A fost înființată TERMO PLOIEȘTI! Consilierii PNL: Este primul pas important în rezolvarea crizei apei calde

OFICIAL! A fost înființată TERMO PLOIEȘTI! Consilierii PNL: Este primul pas important în rezolvarea crizei apei calde

A fost înființată TERMO PLOIEŞTI SRL, societatea administrată de Primăria Ploiești care va prelua activitatea de producere, transport şi distribuţie a agentului termic în sistem centralizat. Potrivit unui comunicat de presă emis de consilierii locali liberali, acesta e ste primul pas important în rezolvarea crizei apei calde.

”Astăzi a fost finalizată procedura de înregistrare la Registrul Comerţului a societăţii TERMO PLOIEŞTI SRL care va prelua activitatea de producere, transport şi distribuţie a agentului termic în sistem centralizat.

Acesta este primul pas important în rezolvarea crizei apei calde în Ploieşti.

Proiectul de hotărâre privind înfiinţarea societăţii TERMO PLOIEŞTI SRL a fost iniţiat de consilierii locali PNL, alături de consilieri ai PSD, USR şi PRO ROMÂNIA.

Mulţumim specialiştilor din cadrul Registrului Comerţului care au înţeles imperativul momentului şi au derulat procedura de înregistrare a societăţii în regim de urgenţă.

Următorul pas este preluarea în regim de urgenţă a tuturor angajaţilor care au lucrat pe platforma CET Brazi şi care pot asigura funcţionarea echipamentelor”, a anunțat PN Prahova într-un comunicat de presă.