PNL Prahova

BILANȚ OFICIAL- ORA 18. Încă un caz de coronavirus confirmat în Prahova! Situația cazurilor raportate pe județe

BILANȚ OFICIAL- ORA 18. Încă un caz de coronavirus confirmat în Prahova! Situația cazurilor raportate pe județe

Marți au fost înregistrate 49 de cazuri noi de infectare cu coronavirus la nivel național, numărul celor infectați fiind de 217, până la ora 18.00. 

De la ultima informare de marți dimineață, au fost confirmate 33 de cazuri noi, anunță Digi 24.

Sunt 26 în București, 5 în Brașov și câte unul în Constanța și PrahovaPrahova are, în acest moment, două persoane confirmate.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 26 ani și 64 de ani.

 

Dintre pacienții aflați în unitățile medicale, 4 dintre ei sunt la secția de terapie intensivă, dar au o stare generală stabilă.

Până astăzi, 17 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 222 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 222 de cetățeni care au contactat virusul, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3373 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 18965 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.
Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4150 de teste. Dintre acestea, 3928 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19. Testele au fost prelucrate în 8 unități sanitare din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Iași și Constanța.