Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova

Acțiune umanitară a membrilor AUR Irlanda - Ajutor pentru copiii nevoiași din Prahova

Acțiune umanitară a membrilor AUR Irlanda - Ajutor pentru copiii nevoiași din Prahova

Partidul lui George Simion a prins contur în toate zonele Europei. Pe lângă luptele duse împotriva defrișărilor masive, acesta, alături de membrii Alianței pentru Unirea Românilor, a demarat  mai multe  campanii umanitare.

Un astfel de exemplu îl reprezintă filiala AUR din Irlanda, care a strâns ajutoare pentru copiii nevoiași din judetul Prahova, cu sprijinul asociației Pro-Vita.

 Astfel, aproximativ 280 de kilograme de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării au fost trimise către aceștia.

 “Cu sprijinul comunității de români din Dublin și Drogheda am reusit să facem din acest obiectiv o realizare. Românii din străinătate nu au uitat de unde au plecat și încearcă să fie alături de cei nevoiași din țară, pentru că suntem același popor. AUR  este partidul românilor de pretutindeni, și a românilor din Diaspora, și a românilor din țară și nu face diferență între vorbitorii de limbă română din întreaga lume. Scopul nostru, după cum ne spune și numele, este să ne aliem, să ne unim în astfel de gesturi bune, să învățăm să ne ajutăm unii pe ceilalți și astfel să dobândim încredere în noi înșine. Învățând să ne apreciem valoarea ca români, pornind de la ce are bun fiecare dintre noi în el ca om, vom putea apoi iubi pe cei din jur, familia, vecinii și mai departe, să ne apreciem întregul popor și să vorbim frumos despre noi înșine. De aceea valorile noastre sunt CREDINȚA, FAMILIA, NAȚIUNEA și ca o încununare a noastră ca popor, LIBERTATEA în care vom înflori. Vom arăta pornind de la astfel de gesturi mici, că românii sunt o națiune caracterizată de bunătate și demnitate, care după 2000 de ani de istorie, cere dreptate. “ a declarat Ferentz Constantin, prim-vicepresedinte al filialei AUR Irlanda.

 „Salut implicarea colegilor din Irlanda în sprijinirea românilor de acasă. Asociația Pro Vita din Prahova și din întreaga țară face o treabă minunată și astfel de gesturi trebuie încurajate. Ne ajutăm român cu român fără a aștepta deciziile Guvernului care mai rău încurcă - și asta este vizibil în actuala pandemie”, a precizat și copreședintele partidului AUR, George Simion.