”Peron și haltă la Măneciu”, proiect deblocat după 6 ani! Adrian Dupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor: Este un proiect mic dar de o importanță majoră pentru comună

”Peron și haltă la Măneciu”, proiect deblocat după 6 ani! Adrian Dupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor: Este un proiect mic dar de o importanță majoră pentru comună

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Adrian Dupu, candidat din partea PNL Prahova pentru un loc în Camera Deputaților,  a inaugurat, miercuri, peronul și halta Măneciu pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să sară  din trenul în mișcare.

Potrivit liberalului, proiectul a fost trecut pe hârtie în urmă cu șase ani, însă fostul primar al comunei Măneciu nu s-a implicat pentru a-l implementa.

”Ieri, am inaugurat la Măneciu, alături de primarul liberal Auraș Dragomir, un proiect mic dar de o importanță majoră pentru comună.
Este vorba despre peronul și halta Măneciu, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să sară (!!) din trenul în mișcare.
Ceea ce trebuie reținut despre acest proiect e că fostul primar (Pro România) l-a trecut pe hârtie acum 6 ani (!!) dar nu a mișcat un deget în această direcție!
În urmă cu 3 săptămâni dl primar mi-a spus că dorește să realizeze acest proiect și mi-a cerut sprijinul, iar ieri a fost inaugurat.
Nu cred că am realizat un lucru extraordinar cu o viteză incredibilă, cred că am realizat împreună, printr-o conlucrare între administrația publică locală și cea centrală un lucru normal, într-un timp rezonabil”, a precizat Adrian Dupu pe pagina personală de Facebook.

Totodată, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor a ținut să puncteze faptul că  în România în care vrea să trăiască, proiectele nu trebuie se dureze mai mult decât e necesar.


”Aceasta e România normală, iar implementarea proiectelor nu trebuie să dureze mai mult decât e necesar. Într-o astfel de Românie vreau să trăiesc, în care să nu ne mai mire că lucrurile se mișcă într-un ritm decent, că nu trebuie să aşteptăm ani pentru investiții care se pot realiza în luni sau săptămâni.
Pe 6 decembrie avem ocazia să oferim județului Prahova și țării întregi posibilitatea de a se dezvolta într-un ritm normal, decent.
Noi, cei din PNL, am demonstrat că putem, știm, și avem cu cine.
Aveți încredere în Partidul Național Liberal.
Se poate!”, se mai arată scris pe pagina de Facebook a lui Adrian Dupu.