Primarul Dobre, despre discuţiile purtate cu Mădălin Mihailovici pe tema contractului de termoficare: Nu voi accepta niciodată o majorare substanţială a preţului la termie


11 septembrie 2018

În cadrul întâlnirii săptămânale pe care primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, o are cu presa locală, edilul a vorbit pe  temă discuţiilor purtate cu Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, în ceea ce priveşte contractul de furnizare a apei calde şi căldurii.

Dobre a susţinut că aşteaptă un răspuns în scris de la reprezentanţii Grupului Veolia în ceea ce priveşte rezilierea respectivului contract . Acesta a ţinut să precizeze că nu poate accepta tarifele solicitate de societatea de termie, acestea fiind unele care nu pot fi suportate de ploieşteni.

“Aşteptăm un punct de vedere oficial în acest sens. Cert este că nu voi accepta niciodată o majorare substanţială a preţului la termie. Sumele pe care dânşii le-au avansat sunt dincolo de orice nivel de acceptabilitate. Vorbim aici de posibilitatea ploieştenilor de a-şi plăti facturile pe timp de iarnă”, a declarat  Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Totodată, Dobre a declarat că, în cazul în care Veolia Energie va rezilia contractul cu Primăria Ploieşti, în perioada sezonului rece,  persoanele racordate la sistemul de termoficare nu vor fi afectate în niciun fel.

CITEŞTE ŞI:

Mădălin Mihailovici a anunţat retragerea de la Ploieşti a uneia dintre societăţile Grupului Veolia

Declaraţia integrală a primarului Dobre o puteţi urmări în materialele video de mai jos.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(206 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitaterss
Share on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 17 ianuarie 2019
Statistii deprahova