Mădălin Mihailovici a anunţat retragerea de la Ploieşti a uneia dintre societăţile Grupului Veolia


11 septembrie 2018

Tensiunile dintre Primăria Ploieşti şi  Grupul Veolia ating cote alarmante, la mijloc fiind prinşi ploieştenii racordaţi la sistemul de termoficare!

Conform surselor Realitatea de Prahova, Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România, a fost prezent vineri dimineaţă la sediul Primăriei Ploieşti pentru a purta o ultimă discuţie cu reprezentanţii administraţiei publice locale pe tema contractului  de furnizare a apei calde şi căldurii.

Întâlnirea a avut loc după numeroase runde de negocieri în care reprezentanţii Veolia Energie, societate din cadrul Grupului Veolia care are în administrare sistemul de termoficare din Ploieşti, au încercat să ajungă la un consens cu municipalitatea în ceea ce priveşte majorarea tarifului la gigacalorie, însă fără niciun rezultat.

Aşadar, Mădălin Mihaivolici a fost prezent personal la etajul trei al Palatului Administrativ pentru a anuţa faptul că Grupul Veolia a îndeplinit toate condiţiile necesare pentru a cere rezilierea contractului înainte de termen.

În aceste condiţii, municipalitatea trebuie să plătească societăţii respective suma de bani cheltuită pentru investiţii, valoarea fiind de aproximativ 32 de milioane euro.

Acum nu rămâne decât ca Grupul Veolia să treacă de la vorbe la fapte şi să notifice conducerea Primăriei Ploieşti în scris.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(679 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateShare on Linkedin
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Facebook
Copyright © - 2019 deprahova
Actualizat: 15 ianuarie 2019
Statistii deprahova