Vivi Răchită: Înfrângerea e mai dulce în faţa echipei de suflet! Clujul se poate încurca, cei de la Snagov sunt jucători cu caracter

Vivi Răchită: Înfrângerea e mai dulce în faţa echipei de suflet! Clujul se poate încurca, cei de la Snagov sunt jucători cu caracter

Petrolul Ploiești s-a impus la limită pe teren propriu, în fața celor de la ACS Poli Timișoara, grație golului marcat de Sergiu Arnăutu în minutul 68 .

La finalul meciului Vivi Răchită, antrenor acum la formația timișoreană, a susținut că ”Sunt mâhnit, supărat, dar parcă înfrângerea e mai dulce în faţa echipei de suflet, pe stadionul la care am contribuit şi eu şi le ţin pumnii petroliştilor pentru un loc la baraj şi, de ce nu, promovarea în Liga 1. Fotbalul se joacă pe teren şi asta le-am spus şi jucătorilor înainte de meci” .

Antrenorul care a obţinut ultima promovare cu Petrolul, în 2011, a analizat parcursul ‘găzarilor’ în actuala stagiune.

„Îmi pare rău că am avut dreptate atunci când am tras un semnal de alarmă că nu există un management profesionist, că nu au fost aduşi jucătorii necesari pentru promovarea în Liga 1. Acum se încearcă pe acest final de campionat măcar un loc la baraj. Clujul se poate încurca, cei de la Snagov sunt jucători cu caracter. Sper ca cei trei domni îmbrăcaţi în alt echipament să nu se implice aşa cum au făcut-o la meciul dintre U Cluj şi ACS Poli Timişoara” – au fost cuvintele lui Valeriu Răchită.