Tensiunile de la Petrolul Ploiești s-au adeverit! Marius Stan va demisiona! Amănunte din culise

Tensiunile de la Petrolul Ploiești s-au adeverit! Marius Stan va demisiona! Amănunte din culise

Tensiunile de la nivelul conducerii Petrolului Ploiești s-au adeverit!  Se pare că starea de tensiune a fost generată de anumite decizii greșite luate de reprezentantul partenerului finanțator,Mădălin Mihailovici.

Asta nu ar fii o problemă, dat fiind faptul că să greșești este omenește! Însă, să iei decizii greșite care să afecteze bunul mers al echipei, după ce te-ai lăsat influențat de anumite persoane din jurul clubului, care nu au fost în stare decât să creeze tensiune și scandaluri, asta cu siguranță nu este o stare de fapt pe care un om precum Marius Stan să poată să o accepte.

Astfel, în cadrul emisiunii ”Neconvențional”, prezentată de jurnalistul Cristian Anghelescu, difuzată pe postul Ploiești TV, actualul președinte a anunțat că va pleca de la Petrolul Ploiești!

Jurnalistul Cristian Anghelescu a relatat declaraţia preşedintelui chiar înainte de difuzarea emisiunii, diseară la ora 21.00.

 “Indiferent cum se termină acest sezon, chiar dacă Petrolul promovează (și o să promoveze!), sunt decis să părăsesc gruparea și să-mi văd de viață! Nu este o decizie luată la cald, este hotărârea mea și veți vedea că o voi respecta!” – este declaraţia lui Marius Stan care nu lasă loc de interpretări.

Recent, oficialul petrolist a fost în centrul unui episod neplăcut. S-a întâmplat după meciul cu Sănătatea Cluj, din Cupa României. Atunci, Marius Stan, care le promisese jucătorilor anumite prime înaintea partidei, a fost contrazis de Mădălin Mihailovici chiar în faţa întregului grup de jucători. S-a întâmplat chiar după următoarea partidă, cea cu Concordia Chiajna, de la Ploieşti.

Vă reamintim faptul că deprahova.ro anunța încă de la începutul lunii septembrie faptul că, în rândul conducerii, ar exista anumite persoane care încearcă să profite de orice moment pentru a-l înlătura pe Stan. Iar asta se pare că l-a determinat de mai multe ori pe actualul președinte al Petrolului Ploiești să intenționeze să demisioneze, însă a fost oprit de Mădălin Mihailovici  (detalii aici).

Iată că acum au reuşit! Marius Stan pleacă de bună voie!