SURSE| Decizie importantă luată de Mădălin Mihailovici imediat după ce Petrolul a ratat promovarea

SURSE|  Decizie importantă luată de Mădălin Mihailovici imediat după ce Petrolul a ratat promovarea

Vocea suporterilor Petrolului Ploiești a fost în sfârșit auzită de Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanțator al clubului ploieștean. Potrivit surselor deprahova.ro,  în prezent există o comunicare foarte strânsă între Mihailovici și ultrași.

Ba mai, potrivit acelorași surse, reprezentantul societății care finanțează Petrolul Ploiești a ajuns la concluzia că este nevoie de dialog pentru ca parteneriatul să poată funcționa în adevăratul sens al cuvântului.

 În acest context, imediat după ce Petrolul Ploiești nu a reușit să îndeplinească obiectivul pe care și l-a asumat în acest an, și anume promovarea în Liga I, Mădălin Mihailovici a dezbătut această problemă cu suporterii și s-a ajuns la concluzia că este nevoie de o schimbare la nivelul conducerii clubului.

Astfel, Costel Lazăr ocupă acum funcția de președinte al FC Petrolul Ploiești, în timp ce Mihai Dogaru, directorul Veolia Energie, este noul vicepreședinte al clubului. Dezbaterile s-au purtat și atunci când a venit vorba de numirea noului antrenor, iar varianta ca Viorel Moldovan să fie noul tehnician a fost una agreată de toți factorii implicați în acest parteneriat.

Acum nu rămâne de văzut decât dacă lucrurile vor funcționa în această formă și vor duce la îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga I.