Sergiu Hanca, reacție în urma accidentării: Sper din suflet să nu fie ceva serios. Am revăzut faza şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu mi-am rupt piciorul

Sergiu Hanca, reacție în urma accidentării: Sper din suflet să nu fie ceva serios. Am revăzut faza şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu mi-am rupt piciorul

Sergiu Hanca a suferit o accidentare dură în partida Petrolul Ploiești- FCSB, scor final 2-2, în urma faultului dur comis de Joyskim Dawa. Hanca a susținut că s-a gândit la ce e mai rău în ceea ce privește accidentarea și că Dawa i-a prezentat scuzele la finalul partidei.

 „Încă nu am fost la medic pentru că am piciorul prea umflat. Nu au ce diagnostic să îmi pună în momentul de faţă, aştept să mi se dezumfle piciorul. Am avut dureri îngrozitoare, nu am dormit toată noaptea. Aşa ceva nu am mai simţit, instantaneu am simţit durerea. Primul instinct a fost să mă uit la picior şi m-am gândit la accidentarea jucătorului de la Hermannstadt.

M-am uitat la picior să văd dacă e rupt sau nu, simţeam o durere imensă. Mi-a dat cu acel spray, dar nu îmi amorţea piciorul deloc. Am putut să merg puţin de la adrenalină şi mă gândeam că poate pot să reintru, dar când am văzut cât de repede se umflă, am plecat în vestiar direct. Am făcut duş şi nu am mai putut să calc pe el. Am luat pastilele pe care mi le-a dat doctorul, aştept să se dezumfle.

Sper din suflet să nu fie ceva serios. Mi-au bandajat piciorul, mi-au spus să stau în pat cu piciorul sus. N-am putut să dorm, am stat, m-am uitat la meciuri. Am încercat să adorm, dar nu am putut. Am revăzut faza şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu mi-am rupt piciorul. Sunt recunoscător că nu s-a întâmplat ceva mai grav, probabil a vrut să intre la intimidare”, a susținut Sergiu Hanca.