Se caută un nou președinte la Petrolul Ploiești! Peluza I Ilie Oană, ultimatum dat lui Mădălin Mihailovici

Se caută un nou președinte la Petrolul Ploiești! Peluza I Ilie Oană, ultimatum dat lui Mădălin Mihailovici

Peluza I Ilie Oană nu renunță la lupta cu Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanțator al clubului ploieștean, în ceea ce privește numirea unui nou președinte, ca urmare a demiterii lui Marius Stan.


Prin intermediul unui comunicat de presă, ultrașii ploieșteni i-au solicitat acestuia să renunțe ”la orice tentativă de a-l readuce pe domnul Cristi Vlad în postura de președinte al clubului” și să se pună la aceeași masă pentru a ajunge ”la un numitor comun în ceea ce privește numele viitorului președinte al FC Petrolul Ploiești”.


În comunicat se precizează și faptul că, în cazul în care Mădălin Mihailovici nu va accepta să dezbată problema numirii unui nou președinte la FC Petrolul Ploiești, ultrașii vor trimite o scrisoare către sediul central al Grupului Veolia, pentru a prezenta starea actuală de la FC Petrolul Ploiești cauzată de anumite orgolii sau de posibile interese.

Iată comunicatul de presă

Peluza I Ilie Oană salută venirea lui Costel Lazăr pe poziția de director sportiv în cadrul FC Petrolul Ploiești. Totodată, ne bucurăm de faptul că vocea suporterilor a fost și de această dată una comună, ceea ce a reprezentat un plus în ședința AGA în care s-a luat decizia de a i se oferi un post de conducere lui Costel Lazăr în organigrama clubului. Astfel, le mulțumim reprezentanților suporterilor din celelalte zone ale stadionului care au susținut propunerea noastră, în persoana lui Costel Lazăr.
Însă, pentru ca lucrurile să intre în normalitate, Peluza I Ilie Oană solicită să fie organizată o nouă ședință AGA în care să fie ales un nou președinte al clubului.
Nu vom accepta ca în continuare FC Petrolul Ploiești să fie condus , chiar și din umbră, de domnul Cristian Vlad, lucru confirmat și de fostul președinte Marius Stan, căruia îi urăm mult succes pe viitor în orice domeniu va activa și îi mulțumim pentru binele pe care l-a făcut clubului nostru, prin dezvăluirile dumnealui.
FC Petrolul Ploiești are nevoie de un președinte integru, competent, care, împreună cu directorul sportiv Costel Lazăr, să reușească să atingă obiectivul din acest an, promovarea în Liga 1.
Drept urmare, domnule Mădălin Mihailovici, vă solicităm să renunțați la orice tentativă de a îl readuce pe domnul Cristi Vlad în postura de președinte al clubului.
Rezultatele implicării domnului Vlad, consilierul dumneavoastră pe partea de probleme sportive, au dus la acest rezultat dezastruos din primul tur al Ligii 2.
Încă sunt șanse să reparăm greșelile din trecut, de aceea, domnule Mihailovici, haideți să ne punem la aceeași masă și să ajungem la un numitor comun în ceea ce privește numele viitorului președinte al FC Petrolul Ploiești.
În cazul în care nu vom reuși să (re)găsim în dumnevoastră un partener în adevăratul sens al cuvântului și nu veți pune, așa cum ar face orice petrolist, cum de altfel susțineți că sunteți până în măduva oaselor, binele clubului pe primul plan, vă aducem la cunoștință faptul că vom trimite o scrisoare către sediul central al Grupului Veolia, pentru a prezenta starea actuală de la FC Petrolul Ploiești cauzată de anumite orgolii sau de posibile interese.

În final, Peluza I Ilie Oană mulțumește Grupului Veolia pentru parteneriatul cu Petrolul Ploiești și speră ca acesta să rămână pe o perioadă lungă de timp.