Salarii blocate la Petrolul după remiza cu Sportu Snagov. Se apelează la un psiholog

Salarii blocate la Petrolul după remiza cu Sportu Snagov. Se apelează la un psiholog

Egalul înregistrat de Petrolul pe teren propriu, luni seară, 1-1 cu ultima clasată din Liga 2, Sportul Snagov, n-a rămas fără urmări. Miercuri, la Ploieşti, a avut loc o şedinţă a Comitetului Director, în care s-a decis ca jucătorilor să le fie blocate salariile până când echipa va urca pe podium. Vineri seară, ”lupii galbeni” au derby la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, cu ”U” Cluj, în etapa a 8-a a Ligii 2.

La şedinţa Comitetului Director de miercuri au participat, potrivit DigiSport, preşedintele Marius Stan, antrenorul Flavius Stoican, gloriile clubului Octavian Grigore şi Gheorghe Liliac, cât şi jucătorii Laurenţiu Marinescu, Ionuţ Cioinac şi Cristian Sîrghi, plus reprezentanţii suporterilor. Decizia conducătorilor clubului a fost ca jucătorilor să li se blocheze salariile, pentru că după şase meciuri desfăşurate în şapte etape echipa nu se clasează în propierea locurilor ţintite la finalul sezonului, care să-i aducă promovarea. Salariile vor rămâne neplătite până când Petrolul nu urcă pe podium.

S-a luat decizia de a se apela şi la un psiholog, în speranţa unei deblocări mentale rapide pentru jucători, deoarece se crede că acesta este singurul motiv al rezultatelor realizate până acum, două egaluri şi o înfrângere în şase meciuri.

În plus, jucătorilor li s-a transmis că nu vor mai avea colegi noi şi că vor fi monitorizaţi pentru evoluţiile pe care le vor avea în această primă parte a sezonului. La iarnă se va trage linie şi se va renunţa la trei-patru dintre componenţii lotului şi vor fi făcute alte noi achiziţii în locul acestora.

sursa:liga2.ro