Revoltă la Petrolul Ploiești! Ultrașii își vor clubul înapoi: Petrolul e al nostru și așa va rămâne! Dacă nu veți înțelege acest lucru îl vom lua înapoi din mâinile acestor afacerişti cu orice preț și prin orice mijloace

Revoltă la Petrolul Ploiești! Ultrașii își vor clubul înapoi: Petrolul e al nostru și așa va rămâne! Dacă nu veți înțelege acest lucru îl vom lua înapoi din mâinile acestor afacerişti cu orice preț și prin orice mijloace
Revoltă la Petrolul Ploiești! Sătui ca Petrolul Ploiești să fie târât prin mocirlă din toate punctele de vedere, ultrașii ploieșteni au solicitat demisia întregii conduceri a clubului. 
 
Ba mai mult, prin intermediul unui comunicat de presă, suporterii susțin că nu mai accepta ca echipa lor de suflet să fie folosită ”de un grup de interese și de personaje care au dovedit că nu au capacitatea să managerieze decât cluburi de fotbal care evoluează la nivelul Ligii a IVa”. De altfel, lupii au cerut ”ca împreună cu cei vinovați de acest dezastru să plece și toți jucătorii aduși pe comisioane frumoase”.
 
De ura fanilor nu a scăpat nici Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanțator al clubului! Petroliștii i-au acordat un răgaz de timp în care  să se decidă pe care dintre cele două variantele agreate de suflarea petrolistă o va accepta : fie acceptă noua conducere susținută de suporteri, fie se va retrage și va ceda ACS Petrolul 52.
 
”Am ajuns la capătul răbdării! Punem punct aici umilinței cu care este tratat clubul nostru drag! Nu mai acceptăm ca Petrolul Ploiești să fie folosit de un grup de interese și de personaje care au dovedit că nu au capacitatea să managerieze decât cluburi de fotbal care evoluează la nivelul Ligii a IVa.
Prin acest comunicat de presă, Peluza I Ilie Oană solicită public demisia întregii conduceri a Petrolului Ploiești. Totodată, îi solicităm domnului Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanțator al clubului nostru, ca până la finalul acestui tur de campionat să înceteze cu minciunile și promisiunile și să accepte singura variantă pe care noi o agreăm: transformarea Petrolului într-un club profesionist de fotbal.
În cel mai scurt timp, noi, cei care am pus bazele asociației sportive care deține brand-ul ”FC Petrolul Ploiești”, vom prezenta noua conducere a clubului pe care o agreăm și în care avem încredere că poate îndeplini obiectivele acestui an.
Partenerul finanțator are din acest moment două variante, fie va accepta propunerea noastră, fie îi solicităm să se retragă de la Petrolul Ploiești și să cedeze ACS Petrolul 52, așa cum noi, i-am cedat echipa și le-am acordat încrederea necesară în tot acest timp.
De altfel, solicităm ca împreună cu cei vinovați de acest dezastru să plece și toți jucătorii aduși pe comisioane frumoase.
Petrolul e al nostru și așa va rămâne! Dacă nu veți înțelege acest lucru îl vom lua înapoi din mâinile acestor afacerişti cu orice preț și prin orice mijloace!”, se arată scris pe pagina de Facebook a Peluzei I Ilie Oană.