Planul ”secret” al lui Mădălin Mihailovici. Sunt vizați fanii Petrolului Ploiești

Planul ”secret” al lui Mădălin Mihailovici. Sunt vizați fanii Petrolului Ploiești

Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanțator al Petrolului Ploiești, nu pare să fie deranjat de managementul defectuos de la Petrolul Ploiești, care a dus la pierderea șanselor ca formația ploieșteană să revină în prima ligă din acest an.


Trioul de încredere al lui Mihailovici format din Cristi Vlad, Tavi Grigore și avocatul Dragoș Ferariu a cheltuit peste 1,8 milioane euro în acest an cum a știut mai bine, însă lipsa de experiență și-a spus cuvântul, astfel că, adio promovare.


Cum banii nu au fost cheltuiți din buzunarul propriu, Mihailovici nu a părut niciun moment mâhnit de cele întâmplate la club, însă, forțat de revolta fanilor de după meciul cu Daco-Getica, cu care a discutat precum ”un partener”, printre gratiile porților de la Stadionul Ilie Oană, a decis să facă o schimbare forțată, în speranța că spiritele se vor liniști, și a solicitat demisia lui Cristi Vlad.


Acum, la cinci zile de la anunțul oficial al demisiei, Mădălin Mihailovici a convocat Asociația Susținătorilor în Adunarea Generală a Asociaților pentru a-și alege un nou reprezentant.


”Ca urmare a deciziei d-lui Cristian Vlad de a-şi depune demisia, din data de 02.05.2019, din funcţia de preşedinte al FC Petrolul Ploieşti, în vederea continuării activităţii în condiţii de legalitate, Clubul nostru a decis convocarea Membrilor Asociaţilor Susţinători în data de 07.05.2019, orele 14.00
Cu aceasta ocazie se va supune votului alegerea unui nou reprezentant al Asociaţilor Susţinători în Adunarea Generală a Asociaţilor, înlocuindu-se astfel fostul preşedinte al Clubului şi din această calitate.


În cazul în care această şedinţă nu va fi posibilă, la data stabilită şi comunicată, ca urmare a absenţei membrilor convocaţi, Clubul îşi rezervă dreptul convocării AGA în regim de urgenţă în vederea desemnării unui nou preşedinte interimar al Clubului, dând astfel posibilitatea FC Petrolul să-şi continue activitatea în regim de normalitate”, se arată scris într-un comunicat de presă emis de clubul ploieștean.

Numai că Mădălin Mihailovici nu așteaptă ca suporterii să vină cu o propunere în ceea ce privește desemnarea reprezentantului lor în AGA, ci vrea să-l impună sub orice formă pe avocatul Dragoș Ferariu în locul lui Cristi Vlad.


Rămâne de văzut dacă și fanii vor accepta acest lucru, să nu aibă un reprezentant în AGA, așa cum prevede statutul.  În acest context nu mai putem vorbi despre un parteneriat între Mădălin Mihailovici și suporterii Petrolului, ci despre dictatura  reprezentantului Veolia.