Peluza I Ilie Oană: Solicităm ca de îndată oficialii clubului să prezinte situația de la FC Petrolul Ploiești și să anunțe ce se va întâmpla în viitorul apropiat!

Peluza I Ilie Oană: Solicităm ca de îndată oficialii clubului să prezinte situația de la FC Petrolul Ploiești și să anunțe ce se va întâmpla în viitorul apropiat!

Șase jucători ai echipei Petrolul Ploiești și un angajat din cadrul clubului au fost confirmați ca fiind infectați cu coronavirus. Vestea a picat ca un trăsnet pentru suporterilor ploieșteni, care, timp de două zile, au așteptat o reacție din parte oficialilor formației ploieștene, în speranța că aceștia vor anunța o eroare în ceea ce privește primele teste.

Numai că, reprezentanții FC Petrolul Ploiești, nu au catadicsit să iasă public nici în prezent pentru a spune care este situația din interiorul clubului. 

”Ce se întâmplă la clubul nostru în această perioadă este peste puterea noastră de a înțelege și a accepta! Cum este posibil ca dintre toate cluburile cu care ne luptăm la promovare, Petrolul să ajungă un focar de coronavirus?
Probabil mulți consideră că este inadmisibil ca tocmai acolo unde vorbim de toate condițiile necesare pentru performanță să apară acest virus!
Totuși, totul este posibil acolo unde la conducere este o echipă lipsită de profesioniști, fără aptitudini de conducători!
S-a dovedit din nou că nu au știut cum să gestioneze activitatea din cadrul clubului, mai ales acum, în plină pandemie!

Ținând cont de faptul că până în prezent nu există o poziție oficială a FC Petrolul Ploiești, poziție așteptată de toată suflarea petrolistă, ne face să ne punem foarte multe întrebări.
De unde va avea clubul 100.000 de lei să plătească amenda ?Oare câte se puteau face cu acești bani atât la club cât și la academie? Ce ”surprize” ne mai pregătește partenerul finanțator în viitorul apropiat?

Nu ar fi de mirare ca și de această dată, într-un posibil comunicat de presă, conducerea clubului să scoată vinovat publicul, așa cum o face de fiecare dată.
Tot timpul s-au plâns de presiune, pe când noi nu doream decât un singur lucru: PROFESIONALISM!
Iată că din nou ”așa zisa noastră presiune” s-a dovedit a fi îndreptățită!
Să vă fie rușine, stimați conducători! Ați confundat Petrolul cu un club de amatori! Numai suferință și tristețe ati produs la clubul nostru drag, pentru care am luptat din greu să îl ținem în viață!
PS: Peluza I Ilie Oană solicită ca de îndată oficialii clubului să prezinte situația de la FC Petrolul Ploiești și să anunțe ce se va întâmpla în viitorul apropiat!”, se arată scris pe pagina de Facebook a Peluzei I Ilie Oană.