Peluza I Ilie Oană se alătură protestelor ”Stop Poluării orașului Ploiești”

Peluza I Ilie Oană se alătură protestelor  ”Stop Poluării orașului Ploiești”

Peluza I Ilie Oană se alătură demersurilor Asociației ”Stop Poluării orașului Ploiești”.  Astfel, în data de 10 aprilie, cu ocazia partidei FC Petrolul Ploiești și FC Argeș, va fi organizat un manifest împotriva poluării pe arena ploieșteană

“SI O VESTE BUNA!!!
Peluza I Ilie Oană sustine Asociatia STOP Poluarii orasului Ploiesti si ne invita MIERCURI 10 APRILIE, ORA 19, LA MECIUL DINTRE FC PETROLUL SI FC ARGES pe stadionul ILIE OANA DIN PLOIESTI.
In pauze, galeria isi va arata sustinerea fata Asociatia Stop Poluarii Orasului Ploiesti prin banere si pancarte, dar si verbal, in stil propriu, sportiv!
Ne bucura foarte mult invitatia entuziastilor sustinatori ai LUPILOR GALBENI, pentru ca SPORTUL SI POLUAREA nu au facut niciodata casa buna.
Va invitam cu acest prilej la cel mai original si pasnic protest, entuziast si viguros, de la care sper sa nu lipsiti NICIUNUL.
Multumesc.
Mergem sa sustinem Lupii galbeni? DAAAAAA
https://fcpetrolul.ro/programul-urmatoarelor-etape-trei-jocuri-in-sapte-zile”, a postat unul din reprezentanții Asociației în grupul de Facebook Stop Poluării orașului Ploiești.