Peluza I Ilie Oană: Ne aflăm în situația de a pune piciorul în prag și a nu lăsa Petrolul Ploiești să o ia pe drumuri greșite

Peluza I Ilie Oană: Ne aflăm în situația de a pune piciorul în prag și a nu lăsa Petrolul Ploiești să o ia pe drumuri greșite

Comunicat de presă Peluza I Ilie Oană: 

Drumul anevoios pe care am pornit cu Petrolul Ploiești în urmă cu patru ani se află din nou la răscruce. De această dată trebuie să alegem direcția corectă, altfel riscăm să cădem din nou în prăpastie.
Astfel, ne aflăm în situația de a pune piciorul în prag și a nu lăsa Petrolul Ploiești să o ia pe drumuri greșite.

SUPORTERII

Regretăm că semnalele noastre de alarmă s-au adeverit din nou. Totodată, regretăm că nu am reușit să fim uniți și nu am luat măsurile care se impuneau din timp. Asta și din cauza modului diferit de a percepe lucrurile care se întâmplă în clubul nostru drag și pentru care cu toții avem de suferit.
Cu siguranță o să întrebați ce măsuri puteam să luăm noi, suporterii. Păi, în primul rând, nu trebuia să acceptăm modul lipsit de orice profesionalism în care este condus clubul. Ne-am purtat cu mănuși, am tot dat șanse și am tot crezut în vorbe goale și promisiuni, în timp ce faptele arătau clar că ne îndreptăm către această direcție nefericită.

CRISTI VLAD și TAVI GRIGORE

Am acceptat să fim mințiți și excluși din propria asociație, ACS Petrolul 52! Cristian Vlad și Tavi Grigore spuneau atunci când am demarat acest proiect că vor doar binele Petrolului și că nu ne vom mai confrunta cu ”o nouă eră” precum ”era Bercea” sau ”era Capră”. Au garantat transparență, dar și că nu vom mai îngenunchia în fața nimănui care nu duce proiectul Petrolul într-o direcție corectă.
S-a dovedit că nu pot face față cerințelor profesionale ale unui club precum Petrolul, care nu are ca obiectiv doar promovarea în Liga 1, ci și alte, pe termen lung, îndrăzneţe.
Chiar dacă ”binele Petrolului” despre care vorbeau ar fi însemnat să lase locul unora care se pricep la fotbal, aceștia s-au legat de orice fir de ață pentru a rămâne în continuare principalii factori decizionali din interiorul clubului.
Au profitat de parteneriatul cu Mădălin Mihailovici și Veolia și au transformat proiectul nostru într-unul nefericit, doar pentru a avea un loc de muncă. Au modificat statutul și au acceptat să ofere ACS Petrolul 52 în totalitate lui Mădălin Mihailovici și celor care îl înconjoară.
Din acel moment există riscul ca acest proiect să moară doar printr-o simplă semnătură, a lui Mădălin Mihailovici.
Într-o astfel de situație ne-am văzut în urmă cu mai bine de un an, după ce din senin Veolia a anunțat că se retrage. Ne-am strâns câțiva ”nebuni” și căutam soluții pentru ca FC Petrolul Ploiești să nu dispară odată cu retragere partenerului finanțator. Nu de alta, dar repetăm, asociația este în acte a lor acum mulțumită lui Cristi Vlad și Tavi Grigore!

PARTENERIATUL CU VEOLIA

În acest moment parteneriatul cu Veolia trebuie să capete o altă formă. Ne dorim să rămână în continuare alături de club, să beneficieze de capitalul de imagine pentru care a investit până în prezent prin asocierea cu brand-ul FC Petrolul Ploiești, dar nu singuri. Veolia trebuie să își accepte poziția de partener, ci nu să se comporte precum un unic finanțator.

Așteptăm cu mare interes un punct de vedere al partenerului-finanțator legat de faptul că nici în acest an conducerea clubului nu și-a îndeplinit obiectivul. Sperăm să accepte invitația la dialog adresată de camarazii noștri din USP pentru a clarifica toate aspectele legate de situația asociației Petrolul 52.

POLITICUL și MĂRCILE PETROLUL

Pe această cale dorim să lansăm o invitație la dialog tuturor reprezentanților formațiunilor politice din Consiliul Local Ploiești. Le mulțumim pentru interesul pe care și-l arată legat de situația mărcilor ”Petrolul Ploiești”.
Totuși, venim cu rugămintea ca votul final asupra viitorului proiect de hotărâre, care va clarifica situația mărcilor, să fie dat după ce vor fi ascultate și cerințele noastre. Ne dorim ca de această dată sloganul ” Petrolul e al nostru”, al tuturor ploieștenilor să se regăsească în viitoare Hotărâre a Consiliului Local.