Oficial! Mircea Dridea a demisionat din conducerea Petrolului Ploiești

Oficial! Mircea Dridea a demisionat din conducerea Petrolului Ploiești

Mircea Dridea a decis să se retragă din cadrul structurii de conducere a clubului ploieștean. Membru fondator al ACS Petrolul 52, Dridea a anunţat că demisionează din poziţia de delegat al membrilor fondatori în clubul Petrolul. Dridea va rămâne preşedinte de onoare al clubului.

”Începând cu data de 13 mai 2019, domnul Mircea Dridea a decis, din motive exclusiv personale, să se retragă din poziția de reprezentant al Asociaților Fondatori în Adunarea Generală a Asociaților a FC PETROLUL PLOIESTI.

Domnia sa va rămâne alături de clubul nostru atât în calitate de membru fondator activ, cât și în funcția de Președinte de Onoare al Clubului.  

Clubul nostru dorește să îsi exprime mulţumirea faţă de contribuția remarcabilă adusă de catre Legenda Mircea Dridea pentru FC Petrolul Ploiesti. 

Recunoştinţa pentru întreaga sa carieră petrecută alături de “Lupii Galbeni”, în calitate de jucător, antrenor și conducător de club va ramane mereu în sufletele noastre, făcând istorie la fel cum OMUL Mircea Dridea va rămane în sufletul tuturor fanilor echipei fanion a orasului Ploieşti”, se arată scris într-un comunicat emis de FC Petrolul Ploiești.