Nedorit la Petrolul de fostele glorii și partenerul finanțator, Vivi Răchită ajunge în conducerea Astrei Giurgiu!

 Nedorit la Petrolul de fostele glorii și partenerul finanțator, Vivi Răchită ajunge în conducerea Astrei Giurgiu!

Valeriu Răchită a semnat un acord cu Astra și va prelua funcția de director al compartimentului de scouting şi şef al academiei.

„Îmi doresc să muncesc în fotbal, nu pot sta fără fotbal, am mai lucrat la clubul lui Ioan Niculae, acum mai bine de un deceniu, când am reuşit acea promovare istorică cu CSM FC Ploieşti, iar acum, liber de contract fiind, am acceptat această ofertă. Voi propune jucători noi, voi analiza jucătorii de la echipa secundă şi nu numai, voi ajuta fotbalistic, cât pot”, a declarat Valeriu Răchită, pentru site-ul oficial al clubului.

 

Asta după ce, nu de puține ori, s-a discutat în spațiul public despre revenirea sa la Petrolul Ploiești. Însă, din cauza orgoliilor, nu s-a ajuns până în punctul în care să se așeze la aceeași masă suporterii, fostele glorii, partenerul finanțator și Vivi Răchită pentru a discuta despre proiectul ” FC Petrolul Ploiești”.

Într-un final, în anumite circumstanțe, suporterii și Vivi Răchită au reușit să comunice și să își spună fiecare nemulțumirile, să vorbească despre situația în care se află clubul ploieștean, precum și despre soluțiile pentru a promova în Liga 1.

Nu același lucru îl putem spune și despre fostele glorii și  partenerul finanțator, acesta din urmă formându-și o opinie doar în urma discuțiilor cu anumiți factori de decizie din rândul conducerii formației ploieștene. Cei din urmă au refuzat categoric să se pună la aceeași masă cu actualul oficial al Astrei și să joace cu cărțile pe față, pentru a trage o concluzie.

Între timp, de la demiterea lui Marius Stan, postul de președinte al FC Petrolul Ploiești a rămas vacant.