Mediul de afaceri din Prahova refuză să sprijine Petrolul. Reacția dură a președintelui Costel Lază

Mediul de afaceri din Prahova refuză să sprijine Petrolul. Reacția dură a președintelui Costel Lază

Mediul de afaceri din Prahova refuză să sponsorizeze Petrolul Ploiești! La această concluzie a ajuns președintele formației ploieștene, Costel Lazăr, care a avut o reacție destul de dură atunci când a venit vorba despre posibili viitori sponsori.

”Nu sunt liniștit. Avem nevoie mare de bani.  Avem loc liber pe tricou. Așteptăm în continuare sponsori. Nu putem spune că putem fi liniștiți la acest moment deoarece sunt dezamăgit de reacția multor oameni potenți din Prahova și din Ploiești. Nu mă așteptam să fie atâta reticență. Vorbim despre Petrolul, echipa noastră, dar nu vă dau niciun ban că nu vreau”, a  susținut Costel Lazăr.

”Nu am înțeles și nu o să înțeleg niciodată. Nu am înțeles o societate foarte puternică, are 2-3 mii de angajați, care nu a vrut să vină cu impozitul pe profit ca sponsorizare la fotbal. Pentru că tot dai banii aceia, îi dai către stat și nu-ți interzice nimeni să-i dai către sport, nu neapărat la fotbal. Așa, promisiuni sunt. Sper să mai legăm un parteneriat,două pentru a ne asigura bugetul. Dar bugetul la această oră nu este consolidat și nu putem sta liniștiți. Numai din drepturi TV, din ticketing și din sponsorizări. Petrolul nu este o echipă care poate fi ținută numai din sponsorizări. Petrolul are nevoie de un partener finanțator puternic, dacă vrem să facem performanță. Dacă vrem să ne întoarcem acolo unde am fost este foarte simplu și foarte ușor”, a conchis  președintele Petrolului Ploiești pe această temă.


Acum rămâne întrebarea  de ce oamenii de afaceri din Prahova refuză să sponsorizeze formația ploieșteană? Ba mai mult, nu avem cum să nu ne întrebăm de ce sezonul acesta, cu toate că Petrolul va juca din nou acolo unde îi este locul, în prima ligă,  suporterii nu s-au mai înghesuit într-un număr mare să achiziționeze abonamente.