Marius Stan, despre problemele de la Petrolul Ploiești

Marius Stan, despre problemele de la Petrolul Ploiești

Președintele Petrolului Ploiești, Marius Stan, a declarat că echipa are toate condițiile pentru a promova în prima ligă. Totodată, acesta nu pare a fi îngrijorat de rezultatele obținute de formația ploieșteană după primele patru etape.

Stan a punctat faptul că principala problemă la Petrolul o constituie faptul că nu are un lot omogen și că antrenorul Flavius Stoican are nevoie de timp pentru a crea unul.


„Sunt nemulțumit de faptul că am pierdut acasă cu UTA. E o echipă bună, nu contest asta, dar mă raportez strict la echipa noastră. Nu trebuia pierdut acel meci sub nicio formă. Partea plină a paharului e că, din patru meciuri disputate până acum, am jucat trei meciuri în deplasare și avem 7 puncte din 9. Am avut niște ocazii uriașe la Farul, dar scorul a rămas 0-0… e puțină frustrare.
Noi avem un buget care se învârte pe la 2 milioane de euro, foarte bun pentru Liga a 2-a. Problema la noi o reprezintă faptul că, din lotul vechi, i-am mai păstrat pe Cezar Lungu, Marinescu, Arnăutu și Saim-Tudor. Restul sunt jucători noi. E firesc să mai avem sincope. Dar mă bazez pe experiența jucătorilor aduși, coroborată și cu tinerețea… mă refer la Mario Bratu, Ianis Stoica și Daniel Enache„, a spus Marius Stan la DigiSport.